YouTube

  • DOLAR
    %0,35
  • EURO
    %0,34
  • ALTIN
    %0,27
  • BIST
    %1,66
Avukat İskender Minar adaylık başvurusu yaptı

Avukat İskender Minar adaylık başvurusu yaptı

AK Parti’nin kuruluşundan bu yana teşkilatlarında çeşitli görevler üstlenen Avukat İskender Minar, 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilleri seçimleri için aday adaylığını açıkladı.
Minar, Partisinin İl Başkanlığına gelerek aday adaylık müracaatı yaptı.
Adaylık Başvuru evraklarını İl Başkanı Celal Köse’ye teslim eden İskender Minar, AK Parti’nin büyük Türkiye ideal ve istikametinin hareketi olmayı sürdüreceğini söyledi.
Minar, kuruluşundan bugüne kadar bu tarihi hareketin bir neferi olduğunu belirtti.
Parti’de görev almaya Gençlik Kolları Genel Merkezinden başladığını hatırlatan İskender Minar, “7 Haziran seçimlerinde Milletvekili Adayı olarak hemşerilerimle birlikte idim. 24 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek olan seçimler de Cumhur ittifakının başarıyla çıkmasının Milletimiz İçin önemini bilmekteyim. Ülkemiz genelinde olduğu gibi Yozgatlı hemşerilerimin de Cumhur ittifakına güçlü bir destek vereceğine ve bekamıza kurulan tuzakları bozacaklarına inanıyorum. Devletimiz ve Milletimizin bekasına kurulan tuzakları bozmak, kalkınma ivmesini devam ettirmek için geçmişte olduğu gibi her sifatta çalışmaya hazır olduğumu ifade ederek Milletvekili aday adaylığına müracaat ediyorum” dedi.
İskender Minar’a teşekkür eden İl Başkanı Celal Köse, hayırlı olması temennisinde bulundu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji