YouTube

  • DOLAR
    %0,04
  • EURO
    %-0,08
  • ALTIN
    %-0,13
  • BIST
    %0,80
Ayata, Çiçekdağı İlçe Milli Eğitim Müdürü Arslan’ı ziyaret etti

Ayata, Çiçekdağı İlçe Milli Eğitim Müdürü Arslan’ı ziyaret etti

Kırşehir İl Milli Eğitim Müdürümü Erdoğan Ayata, Çiçekdağı İlçe Milli Eğitim Müdürü Halit Arslan’ı makamında ziyaret etti.
26012012cicekdagiKırşehir İl Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Ayata, Şube Müdürü Ali Arslan ile birlikte Çiçekdağı İlçe Milli Eğitim Müdürü Halit Arslanı ziyaret ettiler.
İl Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Ayata ve Şube Müdürü Ali Arslan, 12 yıllık kademeli zorunlu eğitime geçilmesi nedeniyle ilçe merkezindeki okulların ilkokul/ortaokul şeklinde ayrışabilmesi için ihtiyaç olan ve 2013 yılında 16 derslikli bir ortaokul binasının yatırım programına alınması dolayısıyla okulun yapılacağı arsaları, eski askerlik şubesi olan ve Çiçekdağı Milli Eğitim Müdürlüğüne devredilen devredilen binada incelemede bulundu.
Daha sonra Osman Şevki İlkokulunu ziyaret eden Ayata, öğretmenler ile sohbet ederek öğretmenlerden bilgi alışverişinde bulundu.
Gerçekleşen ziyaretler sonrasında Kırşehir İl Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Ayata, Çiçekdağı İlçe Kaymakamı Muhammed Beşir Nursaçan’ı makamında ziyaret etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
Ali Bir Daha Eden Sohbet

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji