YouTube

  • DOLAR
    %0,03
  • EURO
    %0,04
  • ALTIN
    %0,06
  • BIST
    %-0,50
BAĞCI, ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI

BAĞCI, ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI

Osman Bağcı, Yerköy Belediye Başkanlığı için AK Parti’ye aday adaylığı müracaatı yaptı.
02112013bagcıAK Parti Yerköy Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvuru evraklarını AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Yavuz’a teslim etti.
AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Yavuz’a evraklarını teslim eden Bağcı, Yerköy’e hizmet etmek için belediye başkanlığı için aday adayı olduğunu ifade ederek şu şekilde konuştu;
“Hizmet kanallarından birisi olan siyasette de hizmete talip oluyorum. Bütün Türkiye’de AK Partinin yapmış olduğu hizmetleri Yerköy’de de artırarak devam ettirmek istiyorum. Yerköy’ün ufkunu, hedefini yüksek tutmak, bütün hemşerilerimize hizmet etmek hedefimizdir. Allah nasip ederde kazanırsam nüfus kaybeden bir Yerköy değil, yaşanılacak bir Yerköy taahhüt ediyorum. Allah hiçbir hesabı olmadan sadece Hizmeti hedefleyen ve Yerköy’e en iyi hizmeti verecek olana yardım etsin” dedi.
Yavuz ise hayırlı olsun temennisinde bulunarak “Seçim bir yarıştır AK Partimize yapılan her bir müracaat o kadar hizmettir. Aday adaylarımızın müracaatları sonrasında adaylar konusunda parti genel merkezi ve genel başkan sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın vereceği karardır. Tüm aday adaylarımıza şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

  1. Çok dansöz hareketler bunlar desem yeri yani. Dergaha gidersin siyaset yasak derler. Sen işlerine gelmeyen bir siyasi partiye gittiğin zaman siyaset yasak diye uyarırlar. Yerköy’de dergahta vakıf yöneticiliği yapmış bir insanın şimdi siyasetle ne işi var. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Geçin dostum geçin. Tasavvuf kim, siz kimsiniz. Dergahı, tarikatı, tasavvufu siyasete alenen alet ettin ya varsa eğer hakkımı helal etmiyorum Osman Hoca. İnşallah aday adaylığı süresince çok para harcar aday olamadan oturursun köşene.

    • Sevgili yorumcu yalnis yorum yapmissin vakif icinde siyaset yapmak dogru degil disarda siyaset yapmak istiyorsaniz yapin size kimse bisey demez nitekim ben burdan sunu anliyorum siz osman hocanin rakiplerinden birisi olma ihtimaliniz cok yuksek sacma sapan yorum yapmayin

  2. ben yıllarca cemaatin içinde yer aldım. hiç kötülükleri görmedim desem yeridir. ama sonrasında soğudum. çünkü bir süre sonra insanların cemaati kendi keyfi ve menfaatleri uğruna kullandıklarını gördüm. en güzel müslüman, rahmetli dedemin dediği gibi 5 vakit namazını diyanetin camiinde kılacaksın, zekat,hac vs. vs. vs. (bu yorumun bu haber ile ilgisi yoktur….içimden geldi o kadar… )

  3. İnsanlar siyaset yapmak istiyorlarsa yapsinlar cemaat tarikat bunlari neden karistiriyorsunuz ayrica kimseye camur atmayin

  4. Huseyin dergahta yada vakifta siyaset yapmak yasak olabilir.Cunku dergah, ne belediye binasi ne meclis nede siyaset yapilacak bir kurumdur.Olmayan beynini biraz zorlayip gecmise bakarsan Sayid Nursi hz dava insaniydi .. dergahta baskanlik yapan birisi siyasete girince gunahmi oluyor yoksa iki yuzlulukmu sana bukadar koyan seyin ne oldugunu anlayamadim ancak siyaset yapmak sucmudur senin anlayisina gore hangi dusunceye gore boyle sacma bi yorum atiyosun.Bu ne bilincsizliktir bu nasil bir sacma dusunme bicimidir …

  5. Arkadaşlar yanlı taraflı kimse konuşup ortalığı bulandırmasın. Din, dergah siyasete nasıl alet edilir? Bakın başımdan geçeni anlatayım. Yıl 2004. Belediye seçimleri var yine. Metin Ayne Akp adayı. Aday olduktan sonra Osman hoca tarafından dergaha getirilip apar topar tövbe aldırıldı. O tarihten önce Metin hocayı hiç dergahta görmemiştik. Dergahta siyaset yasak (sözde) ama bize başladılar bakın bu arkadaş da sofi ona destek olalım demeye. Bu dini, dergahı siyasete alet etmek değil midir. Seçimden sonra da Metin hocayı dergahta görmedik. Şimdi Osman Hoca dergahta vakıf başkanlığı yaptı. Aday olursa dergah kanalıyla yardım ettiği fakir fukaraya oy istemeye gitmeyecek midir? Dergahta toplanan hayırseverlerin yardımları Osman hocaya oy devşirmekte kullanılmış olmayacak mıdır? Dergaha sadece nefsini terbiye amaçlı gelen masum insanlara adres olarak Osman hoca gösterilmeyecek midir? Dergaha gelen başka partilere gönül vermiş insanlar zor durumda kalmayacak mıdır? Dergaha particilik sokularak insanların arasına soğukluk girmeyecek midir? Bu sorulara cevap verip Osman Hoca’yı öyle savunun bence. Kimse kendini aldatmasın Yerköy bu saatten sonra bir adım ilerlemez. O nedenle kalan bir avuç insanda siyaset için birbirini kırmasın. Hele hele dergah bir gönül yuvasıdır orasının karışmasını istemem. Allah doğrunun yardımcısı olsun.

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji