YouTube

  • DOLAR
    %-0,01
  • EURO
    %0,05
  • ALTIN
    %0,08
  • BIST
    %-0,50
Bakan Albayrak’a “15 Temmuz “ anıtı hediye edildi

Bakan Albayrak’a “15 Temmuz “ anıtı hediye edildi

14062017kaya
Başkentteki Yerköylüler Derneği Başkanı Mesut Kaya ve Gölbaşı Yozgatlılar Dernek Başkanı Murat Karakurt, Enerji ve Tâbi Kaynaklar Bakanımız Berat Albayrak’a hediye takdim ettiler.
Yerköy Başkentteki Yerköylüler Derneği Başkanı Mesut Kaya, Aydıncık İlçesinden gönderilen “15 Temmuz” anıtını Enerji ve Tâbi Kaynaklar Bakanı Albayrak’a teslim ettiklerini söyledi.
ATO Congresium merkezinde, Bakan Albayrak tarafından düzenlenen iftar programda gerçekleşen hediye takdim töreninde, vatanın bölünmez bütünlüğünü sağlamak için canlarını fedan eden 249 şehidin anısına yapılan anıtını 15 Temmuz Şehitleri, Gazileri ve Türk milleti adına takdim ettiklerini söyledi.
15 Temmuz darbe girişiminde halkın inanılmaz bir direniş sergilediğini söyleyen Başkan  Kaya gazetemize şu açıklamalarda bulundu:
“Bu millet mazlum milletlere de öncülük etti. Demokrasi 15 Temmuz’da galip geldi. Milli irade kendini bir defa daha ortaya koydu. Ama en önemlisi gerçekten bu millet; topa, tanka, uçağa, helikoptere adeta çelme attı ama yılmadı, vatanın bekası için canlarını fedan eden şehitlerimiz için ve gazilerimiz için Aydıncık ilçemizde yapılan 15 temmuz anıtı tarafımıza ulaştı. Bizlerde anıtı, Gölbaşı Yozgatlılar Dernek Başkanı Murat Karakurt ile birlikte Enerji ve Tâbi Kaynaklar Bakanımız Berat Albayrak’a teslim ettik. Kendiside hediyeden dolayı duyduğu memnuniyeti bizlere ilettiler. Kendisine teşekkür ederiz. Anıtın yapımında emeği geçen kardeşlerimize de teşekkürü bir borç biliriz” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji