YouTube

  • DOLAR
    %0,16
  • EURO
    %0,20
  • ALTIN
    %0,18
  • BIST
    %3,10
Bakan Yardımcısı Güneş, Taşkesen ailesine taziye ziyaretinde bulundu

Bakan Yardımcısı Güneş, Taşkesen ailesine taziye ziyaretinde bulundu

İçişleri Bakanlığı Bakan Yardımcısı Osman Güneş, Yozgat’ın Yerköy ilçesinde yaşayan Tokat Valisi Mustafa Taşkesen’in babası Ahmet Taşkesen (85) hayatını kaybetmesi sonucu taziye ziyaretinde bulundu.
05082013gunesİçişleri Bakanlığı Bakan Yardımcısı Osman Güneş, Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, MHP Tokat Milletvekili Reşat Doğru, Yerköy İlçe Kaymakamı Bayram Gale, sivil toplum kuruluşları Ayanoğlu mahallesi’nde bulunan Taşkesen’in ailesinin taziyesine katıldı.
Tokat Valisi, Mustafa Taşkesen tarafından karşılanan Bakan yardımcısı ve beraberindekiler taziye evine geçerek dua etti.
Güneş burada Vali Taşkesen’den babası hakkında çeşitli bilgi alarak başsağlığı diledi.
Taziye çıkışı gazetecilere açıklamada bulunan Bakan Yardımcısı Güneş, “Tokat Valimiz Mustafa Taşkesen’in babası 85 yaşındaki Ahmet Taşkesen’in vefatı sonucu Yerköy ilçesine gelmiş bulunmaktayız. Dünya’da bir yandan doğumlar olurken bir yanda da ölümler olmakta. Her ikisi de bizim ibret almamız gereken şeylerdir.
Değerli meslektaşımız, Tokat Valisi Mustafa Taşkesen’in bu acı gününde yalnız bırakmamak için bu görevimizi ifa ettik“dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji