YouTube

  • DOLAR
    %0,21
  • EURO
    %0,46
  • ALTIN
    %1,05
  • BIST
    %0,51
Banka kredisi ile yeni aldığı traktörünü çaldılar

Banka kredisi ile yeni aldığı traktörünü çaldılar

Yerköy ilçemizde ikamet eden Osman Dereli’nin (60) traktörü çalındı. Dereli, bir hafta önce çalınan traktörünün bir an önce bulunmasını istedi.
07012010hrszÇalınan traktörü banka kredisi ile 65 bin Euroya yeni aldığını belirten Dereli, “Yerköy’de Hastane Caddesi’nde ikamet ediyorum. Ekmek fırınım var. Burada çocuklarımla birlikte pide üzerine ekmek üretimi yapıyorum. Köyde de arazim var. Bu araziyi ekmek için banka kredili olarak 65 bin Euroya 2011 model New Holland 6020 marka traktör aldım. Daha plakasını bile takamadan çaldılar.” dedi.
Traktörün çalındığını iki gün sonra depoya gittiğinde fark ettiğini ifade eden Osman Dereli, “Traktörüm cumartesi çalınmış. Ben salı günü depoya bir malzeme almak için gittiğimde traktörün çalındığını fark ettim. Duyan, gören oldu mu diye araştırma yaptım.
Hızlı tren inşaatında çalışan işçiler, traktörün gece saat 03.00 sıralarında çalıştığını ve Ankara istikametine doğru gittiğini söyledi. Ne yapacağımı şaşırdım.
Emniyet müdürlüğümüz araştırmasını sürdürüyor. Daha henüz bir şey çıkmadı. Traktörün yerini bilen varsa 0 354 516 8115 – 0 544 866 17 41 nolu telefonu aramalarını istiyorum. Haber verenlere ödül vereceğim. Yeter ki bize haber versinler.” diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji