YouTube

  • DOLAR
    %0,01
  • EURO
    %0,20
  • ALTIN
    %0,18
  • BIST
    %-0,09
Barış Pınarı Harekatı Futbol Turnuvasının  Şampiyonu tamamlandı

Barış Pınarı Harekatı Futbol Turnuvasının Şampiyonu tamamlandı

Başkentteki Yozgatlı Dernekler Federasyonu tarafından düzenlenen “Barış Pınarı Harekatı Futbol Turnuvasının şampiyonu başkanlığı Gazeteci Zülfükar Akdemir’in yaptığı Başkentteki Çekerekliler Derneği oldu.
Başkentteki Yozgatlı Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Mesut Kaya, Ankara Organize Spor Tesislerinde 5 Ocak Pazar günü saat 12.30’da Çadırardıç ve Başkent Çekerekliler Derneği Futbol takımları final maçında karşı karşıya geldiğini söyledi.
20 derneğin katılımı ile gerçekleştirilen turnuvanın final maçının galibi Çekerekliler oldu olduğunu ifade eden Kaya. 7 maçın 7’sini kazanan Başkentteki Çekerekliler Derneği, şampiyonluk kupasını alan taraf olduğunu belirtti.
Başkentteki Yozgatlı Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Mesut Kaya, turnuvada elde edilen başarıdan ötürü takımın oyuncularını tebrik etti.
“Amaç sporda birlik ve beraberliği sağlamaktı, bunu da başardığımıza inanıyorum” diyen Kaya; “Tatlı bir rekabet ile gerçekleşen turnuvanın gerçekleşmesinde emeği bulunanlara teşekkür ediyorum. Sporun kardeşlik ruhunu fazlasıyla yaşattığımız turnuvalarının devamını diliyoruz Ülkemizin birlik ve beraberlik içerisinde dünya ya barışı tesis ettiği üçüncü harekatımız da her daim millet olarak şanlı ordumuzun yanında olduğumuzu ve bunu tüm dünyaya duyurmak için bizlerde Ankara’daki Yozgatlılar olarak bir Futbol Turnuvası düzenleyerek hissettirdik ve gerçekleştirdik.Dünya ve ülke gündemini yakından takip ederek hassasiyetlerini paylaşmanın adresi hemşeri dernekleridir. Hemşerilerimizin de derneklerine sahip çıkmasını destek olmasını ve birlikte temsil etmeyi bekliyoruz” şeklinde konuştu.
Katılımcılara teşekkür eden Kaya, “Başkentteki Yozgatlı Dernekler Federasyonu’nun düzenlediği Barış Pınarı harekatı futbol turnuvasına katılan Ankara Milletvekili Hacı Turan’a, Sincan Kaymakamı Abdullah Küçük’e, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’a, Ankara Büyükşehir Belediyesi Spor organizasyon şube müdürü Sayın Mustafa Artunç’a, Sincan İYİ Parti ilçe teşkilatına, Özel A LİFE Hospital Hastanesi yönetimine tüm hemşehrilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederiz. Turnuvamız’a katılan 20 takım arasında final oynayan Çadırardıç Köyü ile Başkentteki Çekerekliler takımları mücadele ederek turnuvanın şampiyonu olan Başkentteki Çekerekliler derneğimizi tebrik ediyoruz. Ayrıca turnuvamız a katılan ve katkı sağlayan derneklerimize Sponsor iş adamlarımıza tüm sporcularımıza bugün Bizleri yalnız bırakmayan hemşerilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji