YouTube

  • DOLAR
    %0,23
  • EURO
    %-0,13
  • ALTIN
    %1,39
  • BIST
    %3,10
Başarılı Öğrencilerden, Kaymakam Gale'ye Ziyaret ve Teşekkür

Başarılı Öğrencilerden, Kaymakam Gale'ye Ziyaret ve Teşekkür

Beden Eğitimi sınavları öncesinde Yerköy Kapalı spor salonunda, sınavlara hazırlanan 30 öğrenciden 23’ü Beden Eğitimi Öğretmenliği sınavlarını kazandı. 
10102012galeGönüllü çalıştırıcılarının gayreti ile sınavı kazanan öğrenciler İlçe Kaymakamı Bayram Gale’i ziyaret ederek verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ettiler.
Yerköy’de Beden Eğitimi sınavlarına hazırlanan ancak imkânsızlıklar nedeni ile eğitim alamayan öğrencilere ilçede görev yapan beden eğitimi öğretmenleri olarak ders veren, Mehmet Kılıç ve Eyüp Şahin öğretmenler meyvelerini toplamaya başladılar.
4 yıl önce başladıkları gönüllü beden eğitimi dersine 2009 yılında katılan 9 öğrenciden 2 ‘sinin 2010 yılında katılan 19 öğrenciden 11’nin, 2011 yılında katılan 30 öğrenciden 22’sinin ve 2012 yılında da 30 öğrenciden 23’ünün sınavı kazandığını ifade eden Beden Eğitimi öğretmeni Mehmet Kılıç ve bir gurup öğrenci ilçe kaymakamımız Bayram Gale’ye desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.
2012 yılı içerisinde gerçekleşen beden eğitimi öğretmenliği sınavına giren 30 öğrenciden 23’nün kazanmasından memnuniyet duyan İlçe Kaymakamı Bayram Gale  Öğretmen ve öğrencileri makamlarında kabul ederek tebrik etti.
Gerçekleşen ziyarette İlçe kaymakamı Bayram Gale, Beden Eğitimi Öğretmenliği sınavında başarı gösteren öğrencilere spor’un ülkemizde ve dünyada önemi anlatırken, istendiğinde sırf beden öğretmenliği olarak değil sporun diğer  dallarında da  başarılı olduklarında kendilerine büyük yarar sağlayacağını ifade etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji