YouTube

  • DOLAR
    %0,23
  • EURO
    %-0,17
  • ALTIN
    %1,29
  • BIST
    %3,10
Başbakan Yardımcısı Bozdağ, Yerköy'de

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, Yerköy'de

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, “Türkiye’nin Nüfusu 65 milyondan, 76 milyon çıkarken, Türkiye’nin gelirlerinin 3.5 kat civarında artmasının ana nedeni Türkiye’nin petrol bulması veya gömü bulmasından değildir” dedi.
02122013bozdağBaşbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Yerköy ilçemizde toplu açılış törenine katıldı.
Toplu açılış töreninde katılan Bozdağ, burada yaptığı konuşmada, Türkiye’nin Nüfusu 65 milyondan, 76 milyon çıkarken, Türkiye’nin gelirlerinin 3.5 kat civarında artmasının ana nedeni Türkiye’nin petrol bulması veya gömü bulması olmadığını söyledi.
3 Kasım 2002’de millet hazinenin bekçilerini değiştirdiğini söyleyen Bozdağ, şunları söyledi:
“Esasında hazinde sıkıntı olduğunu her zaman biliyordu. Bir bekçinin yetmediğini görünce, koalisyonlar getirdi iki bekçi olsun dedi. Ama 99’a gelindiği zaman bu hazineyi iki bekçide bekleyerek kurtaramaz dediler 3 tane partiyle, hazineyi adeta 3 bekçi tayin ettiler.
Ama gördüler ki, 3 bekçide hazineyi koruyamadı, korumadı adeta daha fazla yolunması için rekabet içine girdi. İşte 3 Kasım’da bu bekçileri oradan kovdu milletimiz, yerine Tayip Erdoğan ve arkadaşlarını hazineye bekçi yaptı. İşte zenginleşmenin ana nedeni budur. Hazineye haram elleri uzattırmıyor, uzanan elleri kırıyor, milletin hakkını hukukunu emanetini gözümüz gibi koruyor ve onları sadece, milletin emrine sadece milletin hizmetine sunuyor. Ve bu gaye ile gece gündüz demeden çalışıyoruz. O yüzden bakın bizden rahatsız olanlara dünün hırsızları hazine de eli olanları, çalanları çırpanları bizden ve ekibimizden her zaman rahatsızdır.”
 
“5 yüz bin konutu vatandaşımızın kullanımına sunduk”
 
AK Parti iktidarında ülkede birçok alanda önemli çalışmalar yapıldığını belirten Bozdağ, Toplu Konutta,  Türkiye’nin dört bir yanını değiştirdikleri ifade ederek, “Adeta yeni şehirler kurduk, şehirlerle şehirlerimizin bina kalitesinin artması mimari anlayışının değişmesi daha iyilerle insanımızın buluşması adına adete birer örnek oldular. TOKİ’nin dışında müteahhitler bina yaptığı zaman o kaliteyi taşıma konusunda adımlar attılar. Yerköy’de de, 560 konutu Yerköylü kardeşlerimizle buluşturduk.
Yozgat’ın bütün ilçelerinde Türkiye’nin 4 bir yanında biz bu konuda konutlarla milletimizi buluşturduk. Bakın bir rakam vereceğim, Toplu Konut İdaresi rahmetli Turgut Özal zamanında kuruldu. Bizim iktidarımıza gelene kadar 19 yıl var geçen zaman. Ürettiği Türkiye’de toplam konut sayısı ne biliyor musunuz tam 43 bin konut üretmiş 19 yılda Toplu Konut İdaresi, peki biz 12 yıldır iktidardayız, 12 yılda Toplu konut idaresi marifeti ile üretip vatandaşımız emrine verdiğimiz konut ne biliyor musunuz, 5 yüz bin konutu vatandaşımızın kullanımına sunduk devam edenleri saymıyorum.
19 yılda 43 bin nere, 12 yılda 5 yüz bin nere, işte çalışmak buna denir, üretmek buna denir, hizmet etmek buna denir, biz böyle bir anlayışla çalışıyoruz. Sayın Devlet Bahçeli, bizden önceki dönemde, toplu konutun bağlı olduğu bir başbakan yardımcısı idi. Bir sorun bakalım, Yerköy’de yokta, Yozgat’ta yokta, Sorgun’da yokta, Şefaatli’de yok hiçbir yerimizde yok.  Acaba Türkiye’mize kaç tecik toplu konut yapmışlar yok,  slogan çok ama hizmet yok, ama bizde slogan yok bizde hizmet var, böyle yüksekten atmak yok milletin yanında yaptıklarımızı konuşma var. Biz o anlayışla yapıyor o anlayışla adımlarımızı atıyoruz” şeklinde konuştu.
Toplu açılışa,  Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ’ın yanı sıra, Yozgat Milletvekilleri Yusuf Başer ve Ertuğrul Soysal, Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, Yerköy ilçe kaymakamı Nevzat Şengök, Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, Bozok Üniversitesi Rektörü Tamer Uçar, daire amirleri, sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

  1. Bekir Efendi meydanı boş bulmuş atıyor bakalım. Kağıt üzerinde milli gelir artıyor ama kimin artıyor? Yandaşların, ahbapların geliri artıyor. Vatandaşın durumu hep aynı. Yakında yaptığınız o binalar bomboş kalacak buna bir önleminiz var mı? Bak çevrene bak geçen dönem beş milletvekiliydiniz şimdi üç milletvekili. Yozgat’ın Nüfusu son on senede iki yüz bin kişi azalmış. Altı milletvekilinden dört milletvekiline düştünüz. Yozgat için ne yaptınız onu anlatın. Memleketimiz de işsizlik had safhada. İnsanlar ha bire dışarıya göç ediyor. Bu gidişle Yozgat nüfusunun daha da düşeceğini istatistikçiler hesap ediyor. O açılışını yaptığın Toki binalarında hep Güneydoğulu işçiler çalıştı. İnşaat şirketi Yerköy esnafından bir çivi bile almadı. Yakında o binalar boş kalacak. Yerköy’de caddeleri gördün mü? Eskiden en işlek cadde dediğimiz yerde bir sürü boş dükkan var. Her geçen gün işyerleri kapanmakta. Sen ise karşımıza geçmiş gelişmekten bahsediyorsun. Allah milletimizi sizin elinizden kurtarsın yeter.

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji