YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Başer, “Havaalanında ÇED raporu hazır” dedi

Başer, “Havaalanında ÇED raporu hazır” dedi

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Yozgat Havaalanı projesinin son ÇED raporunun onaylanarak Sivil Havacılık Genel Müdürlüğüne gönderildiğini söyledi.
12062013cedAK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Yozgat Havaalanı için çalışmaların son hızla devam ettiğini belirterek, “Daha önce ilimizde ÇED raporu kabul edilmişti. Son olarak geçtiğimiz hafta ilgili kurumların katılımıyla düzenlenen son ÇED  raporu da kabul edilip onaylanarak Sivil Havacılık Genel Müdürlüğüne gönderildi. Genel müdürlükte de yapılan incelemelerin ardından Yozgat Havaalanı Projemiz yaptırıma dönüştürülmüş olacak” dedi.
Yozgat Havaalanının yapılmasıyla birlikte Yozgat’ın ulaşımda çok önemli bir nokta haline geleceğini ifade eden Milletvekili Başer, “Hızlı Tren çalışmaları son hızla devam ediyor. İnşallah hızlı tren tamamlandığında Yozgat – Anakara arası 50 dakikaya düşecek. Yine Kayseri- Ankara hızlı tren de Yerköy’den verileceği için ilimiz önemli bir kavşak haline gelmiş olacak. Havaalanı konusunda da yine ilimiz sadece Yozgat değil çevre illere de hizmet verecek” diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji