YouTube

  • DOLAR
    %0,14
  • EURO
    %-0,30
  • ALTIN
    %0,21
  • BIST
    %3,10
Başer, Yerköy'de esnafların dertlerini dinledi

Başer, Yerköy'de esnafların dertlerini dinledi

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer ve beraberindeki heyet Yerköy’de esnaf ziyaretinde bulundu.
29072013baserAK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer ve AK Parti il teşkilatı, Yerköy ilçe teşkilatı ile Yerköy’de faaliyet gösteren esnafları ziyaret ederek dertlerini dinledi.
Ziyaretler sırasında, esnaflarımızın sıkıntılarını dertlerini dinlediklerini ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunduklarını belirten Başer, “Yerköy ilçemize gelerek esnaflarımızın sıkıntılarını ve dertlerini dinledik. Biz her zaman vatandaşımızın yanındayız ve vatandaşlarımızla bağımızı daha da güçlendirmek, aramızdaki gönül köprüsünü daha da sağlamlaştırmak için buradayız” dedi.
Esnaf ve vatandaşların sıkıntılarını çözüme noktasında en kısa zamanda giderileceğini ifade eden Başer, “Yerköy’e son 4 yıl içerisinde büyük yatırımlara imza atıldı. Yerköy’de, gerek eğitim, gerek hızlı tren, gerekse belediye çalışmaları olsun büyük yatırımlar gerçekleşti. Yerköy’de şuan halen devam etmekte olsan belediye çalışmalarının yakın takipçisiyiz. Umuyorum ki, bu çalışmalar bittiği zaman ilçemiz örnek bir ilçe olacaktır.“
AK Parti hükümetinin, Yerköy’e yapmış olduğu emniyet müdürlüğü ve hükümet konağı binasında çalışmalarının tüm hızı ile devam ettiğini belirten Başer, “Yerköy’de iki tane lise binasının yapımı yüklenici firmalar tarafından yapılmaktadır. Devam eden inşaat çalışmalarını yerinde gördük ve inceledik. İnanıyor ve ümit ediyorum ki Yerköy daha güzel olacak. Yerköy ilçemiz her geçen gün biraz daha güzelleşecektir.”dedi.
Gerçekleşen ziyaretlerde, AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer’in yanı sıra, Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, AK Parti İl Başkanı Fahri Açıkgöz, AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Ahmet Yavuz ve ilçe teşkilatı ise hazır bulundu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

  1. esnaf ziyaretinde bulunmuş yav bunuda haber yaptınz yaa helal olsun size yerkoyun medyası .))) neymiş gönül bağıymış yav bırakın allahaşkına makarnacıları kandırırsınzı siz ancak yerköylüye iş getirecek yatırmlar yapın yapabiliyorsanız neyse şu mübarek günde zaten tepemden soluyorum töbee töbee !!!

  2. Ya arkadaş kendi milletvekilini çıkarmazsan arada gelip böyle dalga geçer.Ertuğrul soysal ve bekir bozdağ sorgun için çalışıyo resmen.Sorguna yapılan üniversitenin projesini gören varmı.Onların yatırımlar hemen onay alıyo.Bu seçimde bir olup kendi vekilimizi çıkarmalıyız

  3. Uzun Yıllardır Memleketimizin kaderi bu dedik.Bizilm vekilimiz yok dedik.Yozgatın en büyük ilçesiyiz ama bi vekil çıkaramadık dedik.Bi vekilimiz Sadir Durmaz var mhpli değilim oyda vermedim ama kendisiyle gurur duyuyorum.Yerköyün bir evladı mecliste diye.Yıllardan diğer ilçeler sahip çıktı vekillerine vekilleride onlara yatırmlar oraya yapıldı,Fabrikalar oraya açıldı,Kurumlar oraya inşaa edildi.Arkadaşlar şöyle bi düşünelim.Koskoca bir arazi vermişiz bozok üniversitesine Beyazıtoğlu çiftliği Burda Ziraat Fakültesi neden olmaz.Bunu akli bir yorumu olan var mı?Peki Havalimanımız neden yerköy dışında neden o vekillerimizin ilçelerine köylerine yakın Yoksa Yerköy bunun için müsait bir alan değilmi Yoksa ÇED raporlarına girecek kadar değerli değilmi?Peki diyecekler ki hızlı Tren arkadaşlar kimse kimseyi kandırmasın Tren Zaten Yerköyde Yıllardı var.O hat çekilecekse mecbur yerköyden geçecek varmı farklı bir alternatif sivas hattını kırşehirden mi kuracağız.Diyeceksiniz ki Kale grubu geldi arkadaşlar onlarda giderdi diğer ilçelere eger bizim ilçemizde tren hattı olmasayıdı adamlar için lojistik hayati önem taşıyor.Devlet eliyle yapılanları sayalım.Memleketimizde işsizlik kol geziyor.Çok klasik bir söz ama gençlerimizi kahveden alamıyoruz.Değerli Yerköy Belediye Başkanı Nerde gençlik merkezimiz nerde bilgi evlerimiz nerde kütüphanelerinimiz nerde sportif aktivitelerimiz nerde bize ait bi şenliğimiz nerde konserlerimiz nerde sosyal aktivitelerimiz nerde iş meslek kurslarımız nerde kadınlarımıza özel onları üretmeye yönledirecek projeleriniz nerde ihtiyar yaşlı insanlarımıza onları rehabilite edecek merkezlerimiz.Sayın Vekillerimizin Sayın Başkanımız Sizlere biz çok sevdik sevmesek bağrımıza basmasak bu kadar oy alınmazdı ama lütfen artık bu millete kulak verin bizim sesisimizi duyun ulaşılmaz erişilmez olmayın yanımızda olun bir abi gibi bir baba gibi bir kardeş gibi olun bizlere.Unutmayın ki biz hep burdayız ama sizlerin yerlerinde oturan çok insan oldu Yerköy Halkı hep burda kendisini seven ilgi gösteren derdiyle dertlenen istenildiğinde ulaşılan parti gözetimi yapmayan bu diyarın çocukları kadınları beyleri işçileri patronları olduğumuz için bizlerin sorunlarıyla ilgilenen vekilleri istiyoruz

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji