YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %0,21
  • ALTIN
    %1,18
  • BIST
    %0,27
Başer'den Adalet MYO'ya ziyaret

Başer'den Adalet MYO'ya ziyaret

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer ve AK Parti il ve ilçe teşkilatı üyeleri Yerköy Adalet Meslek Yüksek Okulu (MYO) Müdürü Murat Koçsoy’u makamında ziyaret etti.
10092013adaletAK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Yerköy Adalet Meslek Yüksek Okulu müdürü Murat Koçsoy ve Okul genel sekreteri Oğuz Duygu’yu ziyaret ederek okul hakkında bilgiler aldı.
Ziyarette Milletvekili Yusuf Başer, “Bozok Üniversitesine bağlı Yerköy Adalet Meslek Yüksek Okulumuz 2010 yılında Yerköy ilçemizde açılışı gerçekleşmiştir. 2010 yılından itibaren ilçemizde eğitim ve öğretim veren okulumuzda Türkiye’nin farklı il ve ilçelerinden birçok öğrenci eğitim ve öğretim göremeye gelmekte tabi gelmelerinin yanı sıra ilçemizin ekonomisine de katkı sağlamaktadır.
İlçemizde bulunan bu okul şuan, Adalet birinci ve ikinci, Sosyal Güvenlik birinci ve ikinci öğretim vermektedir. Ve şuan bu bölümlerde bulunan öğrenci sayımız şuan itibari ile 4 yüz 50 öğrenci eğitim görecektir. Bu sayı gün geçtikçe artacaktır” dedi.
Gerçekleşen ziyarette Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Ahmet Yavuz’un yanı sıra il ve ilçe teşkilat yöneticileri de hazır bulunurken, Başer,  Yüksek okul müdürü Murat Koçsoy ve Genel sekreter Oğuz Duygu’dan okul hakkında çeşitli bilgiler aldıktan sonra okuldan ayrıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji