YouTube

  • DOLAR
    %0,23
  • EURO
    %-0,17
  • ALTIN
    %1,29
  • BIST
    %3,10
Başhekim Sayit Usul’a, Ağaoğlu ve Yılmaz’dan ziyaret

Başhekim Sayit Usul’a, Ağaoğlu ve Yılmaz’dan ziyaret

Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu ve CHP Yerköy İlçe Başkanı Sancak Yılmaz,  Yerköy Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Sayit Usul’u makamında ziyaret ederek göstermiş olduğu özverili çalışmalardan dolayı teşekkür ettiler.
28062012baskanlarBaşhekimlik görevine geldiği günden itibaren, gerek Yerköy Devlet Hastanesi idari kadrosu olsun gerekse doktor kadrosunun güçlendirilmesinde büyük imzalar atan Yerköy Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Sayit Usul’a Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, CHP Yerköy İlçe Başkanı Sancak Yılmaz ve İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı İbrahim Cibelek çalışmalarından dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.
Gerçekleşen ziyarette, CHP İlçe Başkanı Sancak Yılmaz, “Ana muhalefet Partisi olarak milletin yararına yapılan tüm hizmetleri sonuna kadar desteklemekteyiz. Gerek Başhekimiz olsun gerekse hastane personelimiz olsun, Yerköy ve Yerköylüye yakışanın en iyi şekilde yapmaktadır. Bu gerek CHP ilçe camiamız olsun gerekse Yerköylü olarak göğsümüzü kabartmaktadır. Bu vesile ile Başhekimimiz Sayit Usul hocamıza ve hastane personelimizi öz verili çalışmalarından dolayı teşekkür eder başarılarının devamını dilerim” dedi.
Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu ise “Yerköy ilçemize en iyisi ve en moderni yakışmaktadır. Başhekimimiz Sayit Usul bu modernlik konusunda üzerine düşenin en iyisini başarı ile yerine getirmiştir. Hastane kişinin değil tüm hemşerilerimizindir.
Bu tür çalışmaları yapan her kim olursa olsun takdir edilmelidir.  Bu vesile ile Başhekimiz Sayit Usul’u çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Allah daha iyilerini ilçemize nasip etsin” ifadelerinde bulundu.
Dahasonra, Başhekim Usul, Belediye Başkanı Ağaoğlu, CHP İlçe Başkanı Yılmaz ve İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Cibelek’e Yerköy Devlet Hastanesine yapılan oyun parkı ve dinlenme yerlerini gezdirdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji