YouTube

  • DOLAR
    %0,24
  • EURO
    %-0,10
  • ALTIN
    %0,92
  • BIST
    %1,96
Başkan Deniz’e anlamlı ziyaret

Başkan Deniz’e anlamlı ziyaret

Kırşehir Kent Konseyi Genel Sekreteri Fatih Mahmutoğlu ve Ahi Üniversitesi Radyo Televizyon Bölümü Öğretim Görevlisi Erdoğan Bozkurt’undan Çiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Deniz’i makamında ziyareti.
16092010cicekdagiBelediye Başkanı İsmail Deniz’i makamında ziyaret ederek belediye başkanlığımızın gündemdeki projesi olan  Mehmet Çavuş Anıtı hakkında başkanımızdan bilgi alan Kırşehir Kent Konseyi Genel Sekreteri Sn. Fatih Mahmutoğlu  ve Ahi Üniversitesi Radyo Televizyon Bölümü Öğretim Görevlisi  Sn. Erdoğan Bozkurt Çiçekdağı’nda yapılan çalışmalar hakkında çeşitli bilgiler aldı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Deniz konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu; “ İlçemizin Safalı köyünden olan Mehmet Çavuş Çanakkale Savaşları sırasında büyük kahramanlıklar göstererek Gazi olmuştur Çanakkale muharebelerinde gösterdiği kahramanlıklar neticesinde, Çanakkale’ de anıtı dikilmiştir. Fakat ilçemizde çoğu vatandaşımız tarafından ismi dahi bilinmemesi beni son derece üzmektedir.
Başkanlığımız olarak Bu değerimizi yaşatmak ve Mehmet Çavuş’u tanıtmak adına çarşı meydan projemizin en müstesna yerine Mehmet Çavuş’un Çanakkale ‘de bulunan anıtının minyatürü yaptırılarak kendisi hakkında sempozyumlar düzenlenecek ve öğrencilerimizin bu kahramanımızı daha iyi tanımaları açısından tarihin en çetin savaşlarının yaşandığı Çanakkale’de bulunan anıtına ziyaretler düzenlenecektir. Bu konuyla ilgili bir anekdot anlatmak istiyorum: Yaşlılığı sırasında Ankara’da hastanede elbiseleri yırtık olduğu için madalyasını iç cebinde saklayacak kadar engin bir ferasete sahip Mehmet Çavuşumuzu yaşamak, yaşatmak ve tanıtmak görevimizdir diye düşünüyorum “dedi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji