YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Başkan Esatbeyoğlu'ndan teşekkür mesajı

Başkan Esatbeyoğlu'ndan teşekkür mesajı

Yerköy Ticaret Borsası başkanlığına seçilen Derviş Esatbeyoğlu,  11 Mayıs 2013 günü yapılan başkanlık seçiminde, destek veren, vermeyen üyelerine teşekkür mesajı yayınladı.
21052013esatEsatbeyoğlu yayınladığı mesajında, Başkanlığa seçilmesi ile birlikte üyeleri için her kurum ve kuruluşlarla birlikte Yerköy’ün menfaatleri doğrultusunda takım ruhu ile çalışmaların devam edeceğini ifade etti.
Esatbeyoğlu, “11 Mayıs 2013 Cumartesi günü Yerköy Ticaret Borsamızın seçimi gerçekleşmiştir. Borsamızın seçimlerinden bizleri yalnız bırakmayan gerek üyelerimiz olsun gerekse sivil toplum kuruluşlarına desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.
Borsamız gerek üyelerimizle gerekse sivil toplum kuruluşları ile birlik beraberlik içinde çalışmalarının devam edecektir. Yerköy tüccarına yönelik yapılan hizmet ve projeler bizlerin ışığı olacaktır. Bu ışık doğrultusunda üyelerim ile birlikte 4 yıl sürecek yeni dönemde çalışmaların birlik ve beraberlik içerisinde devam edecektir.
Başta tüm üyelerin güvenine layık olmaya çalışacağım, bana oy veren ve vermeyen herkese teşekkür ediyorum.”dedi.
Ticaret Borsasının asil üyelerinin Mehmet Kömürcüoğlu, Bestami Uzun, Selahattin Sağlam ve Eyüp Burhan Yılmaz olduğunu ifade eden Esatbeyoğlu, Asil üyelerin ise Sinan Emrebaş, Derviş Çiçek, Halil Çakır, Kaya Kardeşler Ltd. Şti., Nazmi Ünsür, Tahsin Çelik, Bünyamin Demirci, Gümüş Tarım Ürünleri Ltd. Şti., Cemalettin Kömürcüoğlu ve Mehmet Kömürcüoğlu olduğunun altını çizdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji