YouTube

  • DOLAR
    %-0,13
  • EURO
    %0,39
  • ALTIN
    %0,37
  • BIST
    %-0,05
Başkan Koncuk’tan, Ferhat Yılmaz’a Ziyaret

Başkan Koncuk’tan, Ferhat Yılmaz’a Ziyaret

Türkiye Kamu Sen ve Türk Eğitim Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Yozgat’ın Yerköy ilçesinde, MHP Belediye Başkan Adayı Ferhat Yılmaz’ı ziyaret etti.
25012014yilmazTürkiye Kamu Sen ve Türk Eğitim Sen Genel Başkanı ve beraberindeki heyet, Haşim Kılıç Mahallesinde bulunan MHP seçim iletişim merkezinde,  Yerköy Belediye Başkan Adayı Ferhat Yılmaz’ı ve ilçe teşkilatını ziyaret etti.
Başkan Koncuk, ziyarete yaptığı konuşmada birlik,  beraberlik ve kardeşliğe vurgu yaparak şu ifadelerde bulundu;
“Birlik,  beraberlik ve kardeşlik duygularına en fazla ihtiyacının olduğu böyle bir dönem de,  sizleri bir arada, bir birinize sımsıkıya kenetlenmiş olarak, samimi ve içtenlikle bir arada görmek bizleri mutlu etmiştir.
İnanıyorum ki, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde de, uzun yıllar Türk Eğitim Sen Yerköy Temsilciliği görevini en iyi şekil de yerine getirmiş olan ve bugün sizlerin karşında başı dik anlı açık olarak duran ve bu memleketin inançlı bir neferi olan değerli kardeşim Ferhat Yılmaz’ı Yerköy Belediye Başkanı olarak göreceğimize inanıyor, değerli kardeşim ve Başkan adayımızı öncelikle Alemleri Yaratan Yüce Allah (c.c.)’ ya sonrada siz değerli kardeşlerime emanet ediyorum” dedi.
Başkan Koncuk’ un konuşmasından sonra söz alan, MHP Yerköy Belediye Başkan Adayı Ferhat Yılmaz ise, “Bu gün ilçemize gelerek bizleri ziyaret eden Türkiye Kamu Sen ve Türk Eğitim Sen Genel Başkanı sayın İsmail Koncuk, Türk Haber-Sen Genel Başkan İsmail Karadavut, ve Türk Diyanet Vakfı Sendikası Genel Başkanı sayın Nuri Ünal’ a ve bu gün bizleri yalnız bırakmayan, siz değerli hemşerilerime sonsuz teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum.
Başkanımız sayın İsmail Koncuk’ un da demiş olduğu birlik, beraberlik ve bin yıldır yaşattığımız kardeşlik bağlarımızın sonsuza dek sürmesini, bizleri biz yapan en büyük bağ olan kardeşlik bağlarımızın ebediyete kadar sürmesini Cenab-ı Hak’ tan diliyor hepinizi saygı sevgi ve hürmetle selamlıyorum” şeklinde konuştu.
Türkiye Kamu Sen ve Türk Eğitim Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk’un ziyaretinde, Türk Haber-Sen Genel Başkan İsmail Karadavut, Türk Diyanet Vakfı Sendikası Genel Başkanı Nuri Ünal, Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkan Yardımcıları Seyit Ali Kaplan, Cengiz Kocakaplan, Mehmet Yaşar Şahindoğan, Türk Eğitim-Sen Yozgat Şube Başkanı Seyfi Bayrak ve beraberindeki heyetin yanı sora, çok sayıda partililer katıldı.
 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji