YouTube

  • DOLAR
    %0,20
  • EURO
    %0,06
  • ALTIN
    %1,01
  • BIST
    %-0,06
Başkan ve ekibinden anlamlı ziyaret

Başkan ve ekibinden anlamlı ziyaret

Çiçekdağı Belediye Başkanı ve Belediye Meclis üyeleri, İlci Tarım İşletmelerini ziyaret ettiler.
19012012ilciÇiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Deniz ve Belediye Meclis üyeleri, Çiçekdağı sınırları içerisinde faaliyet gösteren İlci Tarım İşletmelerini ziyaret ederek Çiçekdağı’na yatırım yapan işletmelerin  ve işletme sahiplerinin taltif edilmesi noktasında alınan karar neticesinde işletmeleri gezerek teşekkür plaketi takdim ettiler.
İlçe Tarım İşletmesinde samimi bir ortamda geçekleşen ziyarette Başkan Deniz,  “Belediye Meclisimizin aldığı bu karar ilçemize yatırım yapan ve bu yatırım neticesinde, özellikle  istihdam başta olmak üzere birçok konuda,  memleketimize   yarar sağlayan iş adamlarımızı ve işletmelerine takdirlerimizi  sunmak amacıyla alınmış bir karardır.
İlci Tarım işletmeleri de Gerek vatandaşlarımıza sağladığı iş sahaları ve gerekse ürettiği çeşitli ürünleri iç piyasada vatandaşlarımızın hizmetine sunması noktasında tartışmasız çok büyük hizmetler yapmaktadır.
Ziyaret sırasında işletmemizin sahibi Nedim İlci beyin, işletme hakkında vermiş  olduğu doyurucu bilgiler ve yapacağı, çeşitlilik arz eden yeni iş alanlarıyla da bizleri ayrıca mutlu etmiştir.
Amacımız, ilçemize daha çok yatırım yapılması, daha çok ekonomik kazanç sağlanması ve en önemlisi istihdamın artarak devam etmesi doğrultusunda iş alanlarının müteşebbisler tarafından çoğaltılmasıdır.
Belediye Başkanlığı olarak bizler ilçemize yatırım yapan tüm iş adamlarımıza teşekkürlerimizi ve takdirlerimizi sunuyoruz’’ dedi.
Belediye Başkanı İsmail Deniz ve beraberindeki heyet daha sonra İlci Tarım İşletmeleri sahibi Nedim İlci beye günün  anlamını ifade eden bir plaket takdim ettiler.
Haber: Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji