YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Başkan Yardımcıları Kaplan ve Yılmaz’dan, gazetemize ziyaret

Başkan Yardımcıları Kaplan ve Yılmaz’dan, gazetemize ziyaret

Yerköy Belediye Başkan Yardımcıları Cemil Kaplan ve Oktay Yılmaz her hafta düzenli olarak yaptıkları esnaf ziyaretleri esnasında gazetemiz İmtiyaz Sahibi Yakup Kayhan’ı da ziyaret ettiler.
Gerçekleşen ziyarette açıklama yapan Yerköy Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Kaplan, düzenli olarak esnafları ziyaret ettiklerini, esnafların sorunlarını bire bir öğrenmek için esnaf ziyareti yaptıklarını söyledi.
Belediyenin, vatandaşlarla iç içe olması gerektiğini ifade eden Kaplan, şu ifadelerde bulundu:
“Yerköy Belediyesi Başkan Yardımcıları olarak başkan yardımcımız Oktay Yılmaz beyle birlikte her hafta düzenli olarak ilçemizde bulunan esnafları ziyaret ediyoruz. Ziyaretlerimizde esnafların sorunlarını dinliyor ve çözümü için adımlarımızı atıyoruz. Bu zamana kadar böyle bir uygulamanın olmadığını söyleyen hemşerilerimizden olumlu cevaplar alıyoruz. Bunların yanı sıra sorun olan yerleri yerinde incelemiş oluyoruz ve çözüm için ekiplerimizi oraya yönlendiriyoruz. Başkan yardımcıları olarak bu gezilerimiz her hafta düzenlik olarak bir-iki cadde veya sokak olarak yapmaya devam edeceğiz” dedi.
Gazetemiz imtiyaz sahibi Yakup Kayhan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz’a ve Belediye Başkan Yardımcıları Cemil Kaplan ve Oktay Yılmaz’a çalışmalarında başarılar diledi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji