YouTube

  • DOLAR
    %0,19
  • EURO
    %-0,19
  • ALTIN
    %-0,37
  • BIST
    %0,15
Başkan yardımcılarından esnaf ziyaretleri aralıksız sürdürüyor

Başkan yardımcılarından esnaf ziyaretleri aralıksız sürdürüyor

Yerköy Belediye Başkan Yardımcıları Cemil Kaplan ve Oktay Yılmaz her hafta düzenli olarak yaptıkları esnaf ziyaretlerini aralıksız devam ediyorlar.
Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Yılmaz, ziyaretlerin amacının esnafların sorunlarını bire bir öğrenmek için esnaf ziyareti yaptıklarını söyledi.
Belediyenin, vatandaşlarla iç içe olması gerektiğini ifade eden Oktay Yılmaz, şu ifadelerde bulundu:
“Yerköy Belediyesi Başkan Yardımcıları olarak başkan yardımcımız Cemil Kaplan beyle birlikte her hafta düzenli olarak ilçemizde bulunan esnafları ziyaret ediyoruz. Ziyaretlerimizde esnafların sorunlarını dinliyor ve çözümü için adımlarımızı atıyoruz. Bu haftaki ziyaretlerimizin arasında Yerköy Sanayi esnaflarımızdı. Bu zamana kadar böyle bir ziyaretlerin olmadığını söyleyen esnaflarımızdan olumlu cevaplar alıyoruz. Bunların yanı sıra sorun olan yerleri yerinde incelemiş oluyoruz ve çözüm için ekiplerimizi oraya yönlendiriyoruz.” dedi.
Başkan Yardımcısı Cemil Kaplan ise, “Geleneksel esnaf ziyaretleri gezisinde bu hafta sanayi esnafları ile bir araya geldik Güler yüzleri samimi sohbetleri ile bizleri misafir eden tüm esnaflarımızdan Allah razı olsun rabbim hepsine bol kazanç versin istek ve arzuları en kısa zamanda yerine getirilecektir.”şeklinde konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji