YouTube

  • DOLAR
    %0,18
  • EURO
    %-0,07
  • ALTIN
    %-0,03
  • BIST
    %0,36
Başkan Yılmaz, ”2020 barışın ve hoşgörünün hakim olduğu bir yıl olsun”

Başkan Yılmaz, ”2020 barışın ve hoşgörünün hakim olduğu bir yıl olsun”

Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, 2020 yılında ilçeyi her yönden daha da ileriye götürmenin heyecanı ve gayreti içinde olacaklarını söyledi.
Başkan Ferhat Yılmaz, yeni yılla ilgili umut dolu bir mesaj yayımladı.
Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz mesajında, 2020 yılının hem ülkemiz hem de dünya açısından sevginin, barışın ve hoşgörünün hakim olduğu bir yıl olmasını temenni etti.
2019 yılının tüm dünya açısından çeşitli zorluklara sahne olduğunu hatırlatan Yılmaz, yeni yılla birlikte üreterek, çalışarak, yepyeni başarı hikâyelerine tanıklık edeceklerine inandığını ifade etti.
Başkan Yılmaz, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Her yeni yılı beklentiler, umutlar ve hayallerle karşılarız. Yeni yıl bizler için; yeni başlangıçlar, yeni kararlar ve yeni atılımlar demektir. 2019 yılını geride bıraktığımız bu günlerde geleceğe ümitle bakmanın heyecanını paylaşıyoruz. 2020 yılının sevincini bütün vatandaşlarımızla gönülden paylaşıyorum. 2020 yılının, ilçemiz için çok güzel bir yıl olacağına inanıyorum.”dedi.
1 Ocak tarihinin hem yeni bir yılın başlangıcı, hem de Mekke’nin Fethi’nin yıl dönümü olduğunu hatırlatan Yılmaz mesajında, “İnşallah 2020 ve sonrasındaki yıllar ülkemiz, İslam alemi ve dünyamız için daha güzel olur. Bu vesileyle tüm Müslümanların ‘1 Ocak Mekke’nin Fethi’nin yıl dönümünü kutluyorum. Rabbim bizlere her zaman Müslümanların zaferlerine şahitlik etmemizi nasip etsin inşallah. Göreve geldiğimiz günden bu yana ilçemizin eksiklerini analiz edip, çalışmalarımızı hep bu yönde yaptık. İnşallah yaptığımız çalışmalar neticesinde ilçemizin köklü sorunlarını bir bir çözeceğiz. Bu duygu ve düşünce ile yeni yılın başta Yerköy ilçemiz olmak üzere, ülkemiz ve tüm insanlık için kardeşlik duygusunun pekiştiği, hayırlı ve başarılarla dolu bir yıl olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji