YouTube

  • DOLAR
    %0,11
  • EURO
    %-0,07
  • ALTIN
    %0,12
  • BIST
    %-0,05
Başkan Yılmaz, 23 Nisan mesajını yayınladı

Başkan Yılmaz, 23 Nisan mesajını yayınladı

Cumhuriyet Halk Partisi Yerköy İlçe Başkanı Sancak Yılmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayınlayarak, tüm çocukların bayramını kutladı.

22042011chpCHP İlçe Başkanı Sancak Yılmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayınladı. Başkan Yılmaz’ın mesajı şöyle:
“Hiçbir güç, millet iradesinin üzerinde değildir. Bu anlayış ile saltanata son veren TBMM; Laikliği cumhuriyetimizin ve demokrasimizin vazgeçilmez unsuru olarak kabul edilmiştir.
Türkiye Cumhuriyeti, uygar dünyada hak ettiği konumu kazanmış bir toplum olarak tam bağımsızlığından asla ödün vermeyecektir.
         23 Nisan 1920’de açılan Türkiye Büyük Millet Meclisi, tam bağımsız Türkiye’nin ulusal egemenliğin ve laik demokratik rejimimizin temel kurumudur. Büyük Önder Atatürk’ün liderliğinde işgalcilere karşı Ulusal Kurtuluş Savaşını yaparak zafere ulaştıran ve bu nedenle Gazi Meclis olarak anılan Türkiye Büyük Millet Meclisi aynı zamanda devletimizi kuran meclistir.
Çağdaş Türkiye’nin temelleri bu mecliste atılmıştır. Ulusal iradenin simgesi olan meclisimiz, egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğunun temel ifadesidir.
Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde Türkiye Büyük Millet Meclisi siyasal ve toplumsal yaşama ilişkin devrimleri gerçekleştirmiştir. Büyük önderimiz özgürlük, eşitlik ve adaletin sürekliliğinin sağlanması ve korunmasının ancak ulusal egemenliğin kurulması ile olanaklı olacağını belirtmiştir.
Türkiye Cumhuriyeti uygar dünyada hak ettiği konumu kazanmış bir toplum olarak tam bağımsızlığından asla ödün vermeyecektir. Ulusumuzun en değerli varlığı olan çocuklarımız, sevgi, barış ve aydınlık yarınlarımızın güvencesidirler.
Aydınlık Türkiye Cumhuriyetinin yurttaşları ve geleceğimiz, umudumuz çocuklarımız, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak kutladığımız 23 Nisan’ın taşıdığı değer ve anlama sonsuza dek sahip çıkacaktır.
Bu duygu ve düşüncelerle tüm ulusumuzun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.
Haber : Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji