YouTube

  • DOLAR
    %-0,09
  • EURO
    %0,23
  • ALTIN
    %0,02
  • BIST
    %0,80
Başkan Yılmaz, mimarlar, mühendislerle bir araya geldi

Başkan Yılmaz, mimarlar, mühendislerle bir araya geldi

Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, ilçede yapılacak ve yapılması planlanan inşaat ve yapı sektörü temsilcileri, mimarlar, mühendisler ve müteahhitlerle bir araya gelerek, Yerköy’ün gelişimine yönelik fikir alışverişinde bulundu.

Belediye Salonunda düzenlenen toplantıda Başkan Ferhat Yılmaz, belediye imkanları dahilinde ilçeye en güzel hizmeti sunmanın gayreti içerisinde olduklarını belirtti.

Başkan Yılmaz, “Bugün ilçemiz adına gerçekleştirmeyi planladığımız projelerimiz hakkında inşaat ve yapı sektörünün ilçemizdeki temsilcileri olan mimarlarımız, mühendislerimiz ve müteahhitlerimizle bir araya gelerek, şehrimizin geleceğine yön vereceğini düşündüğümüz projelerimiz hakkında fikir alışverişinde bulunduk.

İnanıyoruz ki; 2021 yılının ilçemizin değişimi ve gelişimi adına bir çok projenin ve geleceğimize yön verecek olan bir çok çalışmanın hep birlikte gerçekleştirilebileceği bir yıl olacaktır. Toplantımıza katılım sağlayarak tecrübe ve fikirlerini bizlerle paylaşan tüm katılımcılara teşekkür ediyorum.”dedi.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji