YouTube

  • DOLAR
    %0,14
  • EURO
    %-0,13
  • ALTIN
    %0,15
  • BIST
    %-0,05
Başkentte Yerköylüler Derneği, İsmail Deniz Ziyaret Etti

Başkentte Yerköylüler Derneği, İsmail Deniz Ziyaret Etti

Çiçekdağı Belediye Başkanı, Yerköylüler Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneğini ziyaret etti.
05022013denizBaşkent Ankara’da yaşayan Yerköylüler bir araya gelerek aldıkları kararla “Başkentteki Yerköylüler Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneğini” ziyaret eden Çiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Deniz, Başkente yaşayan Yerköylülerin bir araya gelerek aldıkları kararla kurulan derneğe hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyarette Başkan Deniz, “Türkiye’mizin Başkenti olan Ankara’da yaşayan Yerköylü kardeşlerimizin, Başkentteki Yerköylüler Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği kurmaları gurur verici bir durum.
Dernek Başkanı Mesut Kaya kardeşimizin önderliğinde gerçekleşen bu dernekleşme Yerköylülerin arasındaki dostluk bağını güçlendireceği gibi inanıyorum ki aralarındaki yardımlaşma ve dayanışmayı da pekiştirecektir.
Türkiye’nin her il ve ilçesinden gelip yerleşen ve farklı coğrafyalardan insanlarında bir arada yaşadığı bu şehirde, Yozgat kültürünü yaşatmak öz veri isteyen bir durum.
Her ne kadar derneğin adı Başkentteki Yerköylüler Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği olsa da biz Çiçekdağılılar olarak Yerköy ve Şefaatli gibi ilçelerimiz kardeş birer ilçedir. İnanıyorum ki başkanlığını üstlenen Mesut Kaya kardeşimiz kurmuş oldukları dernekle Çiçekdağı, Yerköy ve Yozgat’ın tüm ilçelerinden gelen gurbette memleket özlemi ile yaşayan tüm hemşerilerimize birer can yoldaşları olur” dedi.
Deniz’in konuşması sonrasında, Başkentteki Yerköylüler Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Mesut Kaya ise, “ Üstlenmiş olduğumuz bu vazife ben ve arkadaşlarım, Ankara’da yaşayan Yerköylüler kimi toplantı ve etkinliklerde bir araya getirerek kaynaştırmak için de çalışmalarda etkin bir rol oynayacağız.
Yerköy’de, sen Çiçekdağılısın, Çiçekdağı’nda ise sen Yerköylüsün diye bir söz hiçbir zaman olmamıştır. Derneğimiz Yerköy, Çiçekdağı, Köseli, Şefaatli ve tüm gurbetlik çeken hemşerilerimizin hizmetinde olacaktır.”dedi.
Deniz’in ziyaretinde, Dernek Saymanlı Muttalip Demir’de hazır bulundu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

  1. öncelikle tüm hemşehrilerimize ankarada diledikleri zaman acabilecekleri bir kapısı oldugunun müjdesini vermek istiyorum,başkentimiz ankara bulunan ve memleketimizden gelen hemşehrilerimize yardımcı ve rehber olabilme çalışmalarımızla hizmetinizdeyiz bu vesileyle çicekdagımızın belediye başkanı sayın ismail denize bizlere yapmış oldugu ziyaret ve katmış oldugu gücden dolayı teşekkür ederim.başkentteki yerköylüler dernek başkanı

  2. öncelikle tüm hemşehrilerimize ankarada diledikleri zaman acabilecekleri bir kapısı oldugunun müjdesini vermek istiyorum,başkentimiz ankara bulunan ve memleketimizden gelen hemşehrilerimize yardımcı ve rehber olabilme çalış****arımızla hizmetinizdeyiz bu vesileyle çicekdagımızın belediye başkanı sayın ismail denize bizlere yapmış oldugu ziyaret ve katmış oldugu gücden dolayı t****kür ederim.başkentteki yerköylüler dernek başkanı

  3. yurtdisinda yasayan bir yerköylü olarak yaptiginiz ve yapacaginizin tüm islerden dolayi Rabbim yaninizda olsun.Siz Sayin baskanim Mesut KAYA ve Tüm Ekibinizi cani gönülden kutlarim, ALLAH yolunuzu acik etsin.SAYGILARIMLA.

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji