YouTube

  • DOLAR
    %0,16
  • EURO
    %0,10
  • ALTIN
    %0,88
  • BIST
    %-0,24
Başkentte Yerköylüler Derneği, İsmail Deniz'i Ziyaret Etti

Başkentte Yerköylüler Derneği, İsmail Deniz'i Ziyaret Etti

Yerköylüler Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneğini, Çiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Deniz’i makamında ziyaret etti.
06032013kayaBaşkent Ankara’da yaşayan Yerköylüler bir araya gelerek aldıkları kararla “Başkentteki Yerköylüler Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneğini” kurduklarını ifade eden dernek başkanı Mesut Kaya, Çiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Deniz, Başkente yaşayan Yerköylülerin bir araya gelerek aldıkları kararla kurulan derneğe hayırlı olsun ziyaretinde bulunan İsmail Deniz’e teşekkür ziyaretinde bulundular.
Başkentteki Yerköylüler Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Mesut Kaya, “Üstlenmiş olduğumuz bu vazife ben ve arkadaşlarım, Ankara’da yaşayan Yerköylüler kimi toplantı ve etkinliklerde bir araya getirerek kaynaştırmak için de çalışmalarda etkin bir rol oynamak için bu yola baş koymuş bulunmaktayız.
Yerköy’de, sen Çiçekdağılısın, Çiçekdağı’nda ise sen Yerköylüsün diye bir söz hiçbir zaman olmamıştır. Derneğimiz Yerköy, Çiçekdağı, Köseli, Şefaatli ve tüm gurbetlik çeken hemşerilerimizin hizmet etmektedir. Derneğimizin açıldığı ilk günlerde bizleri yalnız bırakmayan Çiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Deniz’e göstermiş olduğu ziyaretten dolayı teşekkür etmek için burada bulunmaktayız.
İnanıyorum ki Çiçekdağı belediye başkanımızı İsmail Deniz ve ekibi derneğimizi asla yalnız bırakmazlar. Bu duygu ve düşünce ile derneğimizi ziyaret eden ve bizleri yalnız bırakmayan Başkan İsmail Deniz’e teşekkürü bir borç biliriz.”dedi.
Başkan Deniz ise “Türkiye’mizin Başkenti olan Ankara’da yaşayan Yerköylü kardeşlerimizin, Başkentteki Yerköylüler Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği kurmaları gurur verici bir durum. Dernek Başkanı Mesut Kaya kardeşimizin önderliğinde gerçekleşen bu dernekleşme Yerköylülerin arasındaki dostluk bağını güçlendireceği gibi inanıyorum ki aralarındaki yardımlaşma ve dayanışmayı da pekiştirecektir.
Türkiye’nin her il ve ilçesinden gelip yerleşen ve farklı coğrafyalardan insanlarında bir arada yaşadığı bu şehirde, Yozgat kültürünü yaşatmak öz veri isteyen bir durum.
Her ne kadar derneğin adı Başkentteki Yerköylüler Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği olsa da biz Çiçekdağılılar olarak Yerköy ve Şefaatli gibi ilçelerimiz kardeş birer ilçedir. İnanıyorum ki başkanlığını üstlenen Mesut Kaya kardeşimiz kurmuş oldukları dernekle Çiçekdağı, Yerköy ve Yozgat’ın tüm ilçelerinden gelen gurbette memleket özlemi ile yaşayan tüm hemşerilerimize birer can yoldaşları olur” dedi.
Deniz’in ziyaretinde,  Mühendis Osman Ruşen Özdemir’de yer aldı.
 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji