YouTube

  • DOLAR
    %0,43
  • EURO
    %0,23
  • ALTIN
    %0,38
  • BIST
    %-0,06
Başkentteki Yozgatlı Dernekler Federasyonu hemşerilerini buluşturdu

Başkentteki Yozgatlı Dernekler Federasyonu hemşerilerini buluşturdu

Kurulduğu günden bu yana düzenlediği farklı etkinliklerle Yozgatlıları bir araya getiren Başkentteki Yozgatlı Dernekler Federasyonu her yıl geleneksel hale getirdiği “Arabaşı ve Muhabbet Gecesi” programıyla hemşerilerini buluşturdu.
Sincan Armoni Düğün Salonunda düzenlenen Programa; AK Parti Ankara Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, Sincan Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Murat Ercan, Ankara Vali Yardımcısı Recep Erkılıç, MHP İl Başkanı Turgay Baştuğ, Sincan ilçe Emniyet Müdürü Metin Demirci, çeşitli illerin dernek ve oda başkanları  STK temsilcileri ve iş adamları katıldı.
Gazeteci ve Araştırmacı Edebiyatçı Yazar Rıfat Çakır’ın sunduğu gecede Tasavvuf Sanatçısı Federasyon Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Yardım’ın seslendirdiği  eserler ile 8 Mart Dünya kadınlar gününe özel ilahilerini seslendirdi. Halk Müziği Sanatçısı Mahmut Yıldız’da ekibi ile davetlilere doyumsuz bir gece yaşattı.
Başkentteki Yozgatlı Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Mesut Kaya, programda yaptığı açılış konuşmasında 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nün önemini belirterek, kadının toplumdaki önemine değindi.
Başkan Kaya, “Kadın; anadır, eştir, kız kardeştir, kız çocuğudur, Bizlerin varlık sebebi kadınlarımızın gününü kutluyoruz. Başkentteki Yozgatlı Dernekler Federasyonu olarak Yozgatlı hemşerilerimizi bir çatı altında toplamayı başardık. Birlik beraberlik adına güzel çalışmalara imza attığımızı düşünüyoruz. Başkentteki Yozgatlılar olarak sadece memleketimizin değil bulunduğumuz yörenin de gelişmesi ve sorunlarımızın dile getirilmesinde gerekli çalışmalarda bulunarak faaliyetlerimizi sürdürüyoruz.
Bugün Başkent’te sayıca en fazla nüfusa sahip bir ili temsil ediyoruz. Yozgatlılar denince Bozok Yaylasının yiğit insanları akıllara geliyor. Vatanına, milletine ve devletine bağlı insanların yetiştiği diyardır Yozgat. İnşallah bundan sonrada farklı etkinlikler düzenleyerek hemşerilerimizle bir araya gelmeye devam edeceğiz.
Bu vesile ile bugün davetimize icabet eden;  AK Parti Ankara Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, Sincan Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Murat Ercan, Ankara Vali Yardımcısı Recep Erkılıç, MHP İl Başkanı Turgay Baştuğ, Sincan ilçe Emniyet Müdürü Metin Demirci olmak üzere isimlerini sayamadığımız tüm değerli misafirlerimize teşekkür ediyorum.”diye konuştu.
Ankara Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki’de Başkentteki Yozgatlı Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Mesut Kaya ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ederek, Yozgatlılarla bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Gecede davetlilere Yozgat’ın meşhur ve yöresel yemeği olan arabaşı ikram edildi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji