YouTube

  • DOLAR
    %0,23
  • EURO
    %0,05
  • ALTIN
    %1,19
  • BIST
    %-0,06
Başlık : İsmail Yılmaz,”Yerköy’e hizmet için adayım”

Başlık : İsmail Yılmaz,”Yerköy’e hizmet için adayım”

AK Parti Yerköy Belediye Başkan Aday Adayı İsmail Yılmaz, “Mevki ve makam için değil, halkıma hizmet için adayım” dedi.
Belediye Başkanı olduğu takdirde her zaman halka kapılarının açık olacağını ifade eden AK Parti Belediye Başkan A. Adayı İsmail Yılmaz, Yerköy’ün sorunlarını yakından bilen birisi olduğunu söyledi.
Dürüstlük ve adalet ön planda olacağını, herkese eşit hizmet edeceğini, halkın öncelikli sorunlarını tespit edip, ona göre çözüm üreteceğini ifade eden A. Adayı İsmail Yılmaz, şu ifadelerde bulundu: “Yerköy ilçe halkımızı hizmet için AK Parti Yerköy Belediye Başkan A. Adayı olarak çıkmış bulunmaktayım. Çıkmış olduğum bu yolda Yerköy Belediyesini, hizmet ve projeler ile sosyal belediyecilikte marka olacaktır. Bu doğrultuda çalışmalarımı yürüteceğim. Vatandaşların dertlerini dinleyen ve çözüm üreten, siyasi görüşe bakmadan kapım herkese daima açık olacaktır. ‘En büyük ilkemiz dürüstlüktür’ sloganı ile seçim çalışmalarıma başladım.”dedi.
 “ÇALIŞMALARIMIZI UYUM İÇİNDE HAYATA GEÇİRECEĞİZ”
Doğup büyüdüğü ilçeye hizmet etmek istediğini ifade eden Yılmaz, “Makamda torpil değil, liyakat esastır. Ben bu esasa göre herkesle kucaklaşıp, herkesi dinleyerek ve herkesin fikrini alarak ilçemizin sorunlarına kalıcı çözümler üreteceğimin sözünü veriyorum. ‘Milletin efendisi, milletine hizmet edendir’ düsturuna layık olabilmek için Yerköy Belediye Başkanlığı’na adayım. Allah nasip ederse Yerköy Belediyesi, hizmet ve projeler ile sosyal belediyecilikte marka olacaktır. Bu doğrultuda çalışmalarımı yürütüyorum. Ekmeğimizi kazandığımız bu şehre hizmet etmek istiyorum. Yerköy ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın siyasi yapısı ne olursa olsun, onlarla her zaman iç içe olan, kapım halkıma her zaman açık olacak, dertlerini dinleyip ve çözüm üreten bir belediye başkanı olacağım. Bizler Yerköy’de çalışmalarımızı uyum içinde, ekip çalışması ile hayata geçireceğiz. Gücünü halktan alan, Yerköy halkının sıkıntı çektiği değil, hizmet aldığı bir belediye olacak.”
“PRENSİPLERİMİZ GEÇERLİ OLACAKTIR”
İş hayatında prensip edindiği dürüstlük, güven ve istikrar ile çözüm odaklı çalışmasını yaşadığı ilçe için sürdürmek istediğini belirten AK Parti Yerköy Belediye Başkan A.Adayı İsmail Yılmaz, “İlçemizde yıllardır sürdürmüş olduğumuz iş hayatımdaki bilgi ve tecrübeleri belediye başkanı seçilmem durumunda da, ihtiyaçları tespitte bunları önem sınıfına koymakta, bütçelerini yapmakta ve gerçekleştirmekte gerekli tecrübe, bilgi ve birikime sahibiz. Partimiz teveccüh gösterir, ‘Adayımız İsmail Yılmaz’ dediğinde, 14 mahallemizde girmedik sokak, sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmayız. AK belediyeciliği en iyi şekilde anlatıp Yerköy’e parti bayrağımızı dikeceğimizin sözünü veriyorum” diye konuştu.
Hizmetin bir yarış işi olduğunu belirten Yılmaz, “Hizmet bir yarış işidir, mevkii ve makamlar gelip geçicidir. Mevki ve makam için değil halkıma hizmet için adayım. Bunu da gerek teşkilatlarım, gerek AK Parti teşkilatı ve gerek büyüklerim görecektir.” dedi.
 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji