YouTube

  • DOLAR
    %0,34
  • EURO
    %0,20
  • ALTIN
    %0,58
  • BIST
    %-0,73
BBP Köseli'de Seçim İrtibat Bürosunu Açtı

BBP Köseli'de Seçim İrtibat Bürosunu Açtı

Büyük Birlik Partisi (BBP), Kırşehir’in Köseli beldesinde Mustafa Duran’ın seçim irtibat bürosunun açılışını gerçekleştirdi.25022014koseliBBP Genel Başkan Yardımcısı Selahattin Şenliler, Köseli belediyesinde Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) seçim irtibat bürosu açtı.
Açılış konuşmasını yapan, BBP Köseli belediye Başkan adayı Mustafa Durmaz, BBP partisinden belediye başkanı seçilmesi halinde, Köseli halkına yakışacak hizmetlere imza atacağını söyledi.
Durmaz’ın konuşması sonrasında açılışa katılan, BBP Genel Başkan Yardımcısı Selahattin Şenliler,”Bu seçim halkın kendini yönetme seçimidir. Yani yerel yönetim seçimidir” dedi.
Şenliler, partisinin Köseli beldesindeki seçim irtibat bürosunun açılışında yaptığı konuşmada, Türkiye’nin gündeminin, 30 Mart’ta yapılacak olan seçimlere endekslenmiş durumda olduğunu ifade etti.
30 Mart mahalli idariler seçiminde, vatandaşların beldelerinde, kasabalarında, ilçelerinde, illerinde kendilerini yönetecek olan yöneticileri seçeceklerini ifade eden Şenliler, şu şekilde konuştu:
“Türkiye’nin gündemi 30 Mart’ta yapılacak olan seçimlere endekslenmiş durumda. Nihayetinde bu seçimler. Mahalli idariler seçimi yani burada vatandaşlarımız. Beldelerinde, Kasabalarında, İlçelerinde, illerinde kendilerini yönetecek olan yöneticileri seçecekler. Fakat ne yazık ki bir mahalli idareler seçimi olmasına rağmen, başta sayın başbakan Tayip Erdoğan olmak üzere, diğer mecliste bulunan muhalefet partilerinin bu seçimle ilgili yaklaşımlarına baktığımız zaman bunun bir var olma, yok olma mücadelesine getirilmesi, bunun bir başbakan’ın tabiri ile istikrar mücadelesi şekline getirilmesini Büyük Birlik Partisi olarak doğru bulmuyor. Şiddetle yadırgadığımızı ifade ediyorum.
Bu seçim halkın kendini yönetme seçimidir. Yani yerel yönetim seçimidir. Bunu bir milletvekili seçimiymiş gibi bir siyasi iktidarın değişeceği bir seçimmiş gibi algılayarak topluma yansıtmak son derece yanlıştır. İkinci bir husus, gerek iktidar partisinin olsun, gerekse ana muhalefet ve diğer muhalefetlerinin olsun yapmış olduğu beyanatlar demeçler, kullanmış olduğu üslup, son derece incitici, kırıcı ve vatandaşın kafasında değişik şeylere yaratan bir üsluptur. Yukarıdaki bu üslup, tabana çok olumsuz bir şekilde yansımaktadır.
Aileler arasında, karı koca arasında, eşler arasında, baba oğul arasında, öğretmen öğrenci arasında bir takım ayrışmalara, kırılmalara, bir takım üzüntü verecek olaylara sebep olmaktadır.”
“30 Mart, İstiklal savaşı değil”
Başbakan Tayip Erdoğan’ın sorumlu mevkide olan herkesin yapması gereken ilk işin milleti birleştirici, bütünleştirici, ayrılıktan uzak, kardeşlik duygularını, her zaman muhafaza edecek üslupla siyaset yapmaları gerektiğini söyleyen Şenliler, “Başbakan’ın sorumlu mevkide olan herkesin yapması gereken ilk iş milleti birleştirici, bütünleştirici, ayrılıktan uzak, kardeşlik duygularını, her zaman muhafaza edecek üslupla siyaset yapmalarıdır.
Özellikle, sayın başbakan’ın gerek Sivas’ta gerekse Yozgat’ta yapmış olduğu konuşmalarda, bir ana muhalefet partisi genel başkanını çocuğu olmayan efendi evladı olmayan bir kişi olarak nitelendirilmesini son derece yanlış, son derece sakıncalı ve son derece sığ bir anlayış olarak görüyor ve sayın başbakana hiç yakıştırmadığımı ifade ediyorum.
Sayın başbakan konuşmalarında, demeçlerinde, 30 Mart yerel seçimlerini yorumlarken, bunun bir kurtuluş savaşı olduğunu, kendileri için bir istikrar savaşı olduğunu ifade etmektedir. Buda fevkalade yanlıştır. Biz bu memleket, bu ülke, istiklal savaşını, gavura karşı vermiştir. Yunan’a karşı vermiştir.
İngilizle karşı, 7 düvene vermiştir. Kim vermiştir, Müslüman Türk milleti vermiştir. Şimdi sen bir başbakan olarak kalkacaksın, sen bir başbakan olarak kalkacaksın ve diyeceksin, bu bir istiklal savaşı diyeceksin ki, peki o zaman sen istiklal savaşının bir tarafı isen karşı taraftaki, 75 milyonun yarısı ne oluyor.
Yarıdan fazlası ne oluyor. Bunu doğru bulmak, bunu tasfif etmek mümkün değildir” dedi.
Şenliler, konuşmasının ardından BBP Köseli belde belediye başkan adayı Mustafa Duran ve partililer ile seçim irtibat bürosunun açılışını yaptı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji