YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %0,35
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %0,80
BBP'den idam için imza kampanyası

BBP'den idam için imza kampanyası

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Merkezi, Kayseri’de bayram şekeri toplamaya giden 3 çocuğun katledilmesinin ardından idam yasasının geri getirilmesi için imza kampanyası başlattı. Başlatılan imza kampanyasına Yerköy ilçemizden de on bin kişi imza verdi.
07042011bbpİdam kararı için imza kampanyasını başlatan Büyük Birlik Partisi Yerköy İlçe Teşkilatı yetkilileri de Kırşehir Caddesinde stant açtılar.
BBP tarafından başlatılan imza kampanyasına Yerköylü vatandaşlar yoğun ilgi gösterdiler. Çok sayıda vatandaşın kuyruğa girip imza attığı görüldü.
Konu hakkında açıklama yağan BBP Yerköy İlçe Başkanı İbrahim Bağır, bölücü, ahlaki ve ekonomik terör suçları için idam cezasının geri getirilmesi gerektiğini belirterek, 12 Haziran’da yapılacak genel seçimlerde konunun referandum ile halka sorulmasını istedi.
Bağır, İdam Cezası’nın geri getirilmesi için BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu tarafından başlatılan imza kampanyasının Yerköy ilçemizde de yoğun ilgi gördüğünü ifade etti.
İlçe Başkanı Bağır, kampanyaya imza atarak destek veren Yerköylü vatandaşların özellikle çocuklara yönelik suçlarla ilgili ‘idam cezası’nın geri getirilmesini istediklerini ifade etti.
Haber : Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji