YouTube

  • DOLAR
    %0,18
  • EURO
    %-0,14
  • ALTIN
    %0,22
  • BIST
    %0,13
Beden Eğitimi Öğretmenliği için ter döküyorlar

Beden Eğitimi Öğretmenliği için ter döküyorlar

Yerköy İlçemizde “Beden Eğitimi” öğretmenliği sınavına hazırlanan öğrencilere branş öğretmenlerinden gönüllü ders
09062012sporYerköy İlçemizde 3 yıl önce başlayan gönüllü eğitime, her yıl olduğun gibi bu yılda tam gaz devam ediyor.
Yerköy İlçemizde Beden Eğitimi sınavlarına hazırlanan ancak imkânsızlıklar nedeni ile eğitim alamayan öğrencilere ilçede görev yapan beden eğitimi öğretmenleri ücretsiz olarak ders veriyor.
Öğretmenler gençlere yardımcı olmanın, öğrenciler de sınavlara eğitimli hazırlanmanın mutluluğunu yaşıyor.
Mehmet Kılıç ve Eyüp Şahin isimli beden eğitimi öğretmenlerinin 3 yıl önce başlattığı gönüllü beden eğitimi dersi her geçen gün öğrenci sayısını artırarak devam ediyor.
Yerköy Stadyumu’nda okuldaki derslerinden çıkışta öğrencilerle bir araya gelen Mehmet Kılıç ve Eyüp Şahin, öğrencilere sınav öncesi eğitim veriyorlar.
3 yıl önce başladıkları gönüllü beden eğitimi dersine 2009–2010–2011 yıllarında katılan 62 öğrenciden 37’si sınavı kazandı.
2009 yılında 3 öğrenci ile başladıkları gönüllü eğitimin bu yıl 12 kız, 18 erkek olmak üzere 30 öğrencisinin bulunduğunu belirten Mehmet Kılıç, Pazartesi, Çarşamba, Cuma ve Cumartesi günleri 2–3 saat süren eğitimlerin koşu, kondisyon çalışması, dayanılırlık ve branş hareketleri şeklinde gerçekleştiğini ifade etti.
Beden Eğitimi Öğretmeni Kılıç, gönüllü olarak gençlerin sınavlara daha bilinçli hazırlanması amacı ile başlattıkları eğitimlerin neticesinde sınavı kazanan öğrencilerin bulunmasından mutluluk duyduklarını belirtirken, Beden Eğitimi Öğretmenliği sınavına hazırlanan öğrencilere Yerköy İlçe Kaymakamı Bayram Gale ve Yerköy Gençlik Spor Müdürü Yusuf Fidan’ında desteklerinin bir hayli fazla olduğunu söyledi.
Eyüp Şahin de okul çıkışında akşamları saat 17.00’de başladıkları eğitimlere katılan öğrenci sayısının arttığını, bunun da sınavı kazanacak öğrenci potansiyelini artırdığı için mutluluk duyduklarını söyledi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji