YouTube

  • DOLAR
    %0,18
  • EURO
    %-0,28
  • ALTIN
    %0,23
  • BIST
    %-0,24
Bekir Bozdağ, İlçe Başkanları istişare toplantısına katıldı

Bekir Bozdağ, İlçe Başkanları istişare toplantısına katıldı

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Anayasa Komisyonu Başkanı ve Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, Ak Parti Yozgat İl Başkanlığında düzenlenen Ak Parti İlçe Başkanları ile istişare toplantısına katıldı.
AK Parti’nin kurulduğu günden bu yana Grup Başkanvekilliği, Başbakan Yardımcılığı ve Adalet Bakanlığı görevlerinde bulunan Anayasa Komisyonu Başkanı Bekir Bozdağ, İl Başkanlığında düzenlenen AK Parti İlçe Başkanları istişare toplantısına katıldı.
Bozdağ, burada yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Bozdağ, 2023 seçimlerine giden süreçte teşkilatlarının en üst kademesinden en alt kademesine kadar herkese önemli görevler düştüğünü belirtti.
AK Parti İl Başkanı Yusuf Başer, toplantıya ilişkin yaptığı açıklamada; “Anayasa Komisyonu Başkanımız Yozgat Milletvekilimiz Sayın Bekir Bozdağ, Seçim işleri Başkan Yardımcımız Yozgat Milletvekilimiz Sayın Yusuf Başer, Yozgat Belediye Başkanımız Sayın Celal Köse ve Ak Parti İlçe başkanlarımızın katılımıyla istişare toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantımızın şehrimiz için hayırlara vesile olmasını Yüce Rabbim’den niyaz ediyorum” dedi.
Bozdağ, daha sonra İl Başkanı Yusuf Başer, İl Genel Meclis Başkanı İskender Nazlı, Merkez İlçe Başkanı Kürşat Kılıç ve Merkez İlçe Teşkilatı ile birlikte tanışma toplantısı gerçekleştirdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji