YouTube

  • DOLAR
    %-0,09
  • EURO
    %0,23
  • ALTIN
    %0,02
  • BIST
    %0,80
Bekir Bozdağ, Yerköy’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Bekir Bozdağ, Yerköy’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, 30 Mart Yerel seçimlerinin ardından Yerköy ilçemizi ziyaret etti.
bzd-yerkoyAdalet Bakanı Bekir Bozdağ 30 Mart Yerel seçimlerinde Yozgat genelinde sağladıkları başarının ardından Yozgat İl ve İlçelerinde Halk’a teşekkür ziyaretleri düzenledi.
Yerköy Belediye Düğün Salonunda düzenlenen teşekkür ziyaretine Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, AK Parti Yozgat Milletvekilleri Yusuf Başer, Ertuğrul Soysal, AK Parti Yozgat İl Başkanı Harun Lekesiz, Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, AK Parti İlçe Teşkilatı ve Yerköy’dü vatandaşlar katıldı.
İlk olarak teşekkür konuşması yapan Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu; “Değerli Yerköy’lü vatandaşlarımız seçim günü yine büyük bir teveccüh göstererek bizi yeniden Belediye Başkanlığı makamına layık görmüştür. Biz hizmeti devraldığımız günden bu güne kadar ne söz vermişsek yerine getirdik ve bundan sonraki dönemimizde de daha farklı projelerimizle Yerköy’lüye hizmet edeceğiz. Allah bu can emanetini benden almadığı sürece, bu can bu bedende olduğu sürece ben Yerköylülerin azabı, hizmetkârı olmaya devam edeceğim” dedi.
Bozdağ; “Yerköy doğru karar verdi”
Yerköy Belediye düğün salonunda düzenlenen teşekkür programında konuşan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, “30 Mart Yerel seçimlerinde Halk, iftiralara inanmayıp doğru karar vermiş ve AK Partiyi seçmiştir. AK Parti30 Mart Yerel seçimlerinde tüm Türkiye’de olduğu olduğu gibi Yozgat’ta da büyük bir başarı elde etmiştir. Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu artık ustalık dönemine geçiş yaptı ve yükü biraz daha arttı fakat arkasında Yerköylü olduğu sürece Yerköy şehir olma yolunda hızla ilerleyecektir” dedi.
Bozdağ, “30 Mart Yerel seçimlerindeki sağlanan başarıda emeği olan Partililerimize, Adaylarımıza, Yerköylü hemşerilerimize, Kardeşlerimize, İlçe Kadın Kolları ve İlçe Gençlik Kollarımıza, Bizi destekleyen herkese gönülden teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

3 yorum

  1. yeniden belediye başkanı secildin,sözde adamlık dersi veriyorsun,peki belediye personellerinden mhp ye destek verenlere neden hakaret edip,küfürler savuruyorsun bu mudur senin adamlıgın

  2. çirkin siyesete erken başlamışsınız daha 5 yıl var,,yerköylüleri her türlü olayın aslını öğrenmek için belediyeye ağaoğlunun yanına gitmeye davet ediyorum gerçekten kapısıda gönlüde sonuna kadar herkese açık birisi,,öyle ortalıkta söylendiği gibi her gelene gidene küfreden,,herkesi azarlayan,kaba bir kişi değil LÜTFEN!!!!!kulaktan dolma bilgiler ile ağaoğlu gibi birine iftira etmeyin,,gidip bir çayını içtiğinizde ne demeye çalıştığımı anlayacaksınız yerköyde ne yazık ki ”iftiracı ve kirli siyasetçi”çok,,ve ne yazıkki bu kişiler böyle bir adamı bile halka çirkin göstermeyi beceriyorlar

  3. KARDEŞİM BEN BİŞEYİ İYİ BİLİRİM KENDİMCE YİĞİT AT KENDİNE GEM VURDURMAZ ONUDA GEÇ BANA KİMSE KÜFREDEMEZ KİMSENİNDE BUNA HAKKI YOK ONUDA AĞAOĞLU YAPMAZ KENDİNE KÜFÜR EDİLDİGİNİ SÖYLEYEN ŞAHISTA BENCE ŞEREFSİZDİR SEREFLİ BİRİ KENDİNİ SAVUNUR SAGDA SOLDA LAF ETMEZ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji