YouTube

  • DOLAR
    %-0,01
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,08
  • BIST
    %0,76
Belediye başkanı Deniz, sağlıkçıların tıp bayramını kutladı

Belediye başkanı Deniz, sağlıkçıların tıp bayramını kutladı

Çiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Deniz, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Çiçekdağı Devlet hastanesinde çalışan sağlık memurlarının ve doktorların tıp bayramını kutladı.
16032016deniz14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle ziyaret ettiği devlet hastanesinde yaptığı konuşmada, insanların daha sağlıklı, daha mutlu yaşam sürmesine hizmet etmeyi amaçlayan tıp biliminin, geçmişten gelen tüm birikimleri de kullanarak sürekli ilerleme içinde olduğunu belirtti.
Deniz şu açıklamalarda bulundu “Sağlığımızı emanet ettiğimiz, yaptıkları görevle çok kutsal bir misyon yüklenen sağlık çalışanlarımızı bugün bir kez daha hatırlayıp, minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. İnsanlarımıza etkili sağlık hizmeti sunabilmek için en büyük görev tabii ki doktorlarımıza ve sağlık çalışanlarımıza düşmektedir.. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Beni Türk Hekimlerine Emanet Ediniz’ diyerek kendi sağlığını emanet ettiği ve hastalarını kendi yakını olarak kabul ederek hizmet veren, sağlığımızı emanet ettiğimiz doktor, hemşire, ebe, acil tıp teknisyeni gibi tüm sağlık çalışanlarına vatandaşlar olarak bizler, saygılı olmalıyız. Bir toplumun varlığı, gelişmesi, ilerlemesi insanların sağlıklı yaşam sürmeleri ile mümkündür. Çünkü sağlıklı birey gelişime ortak olur, kalkınmaya ve ilerlemeye katkı sağlar. Sağlık, öncelikli olarak bir yaşam hakkıdır. Bu hakkımızı kollayan, canımızı emanet alan İnsanlığa nitelikli yaşam sunma ilkesiyle zor koşullarda fedakârca hizmet veren sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlarım. Ayrıca bu gün vesilesiyle tüm sağlık çalışanlarına bu kutsal mesleğe verdikleri emeklerden dolayı teşekkür eder, sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji