YouTube

  • DOLAR
    %0,03
  • EURO
    %-0,03
  • ALTIN
    %0,08
  • BIST
    %0,80
Belediye Başkanı İsmail Deniz, “İftiralar asılsızdır”

Belediye Başkanı İsmail Deniz, “İftiralar asılsızdır”

Çiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Deniz, belediye ve şahsına atılan sokak hayvanlarının katledilmesinin asılsız olduğunu söyledi.
Karadeniz Hayvan Hakları Derneği ve bir şahıs tarafından sosyal medyada asılsın paylaşımların gezdiğini ifade eden Deniz, şu ifadelerde bulundu:
“Belediyemiz ve şahsım ile ilgili olan,  sahipsiz sokak hayvanlarını katletmekle suçlandığımız, gerçeği yansıtmayan haberler bizleri derinden üzmüştür. Karadeniz Hayvan Hakları Derneği ve Serpil Özkan adlı hanım tarafından birkaç gün önce bir video yayınlanmıştır. Bahsi gecen video da yolda cansız halde yatan sokak köpeğini belediyemize gelen ihbar telefonu üzerine belediye ekiplerimizin yoldan çöp kamyonuna kaldırdığı ve çöp kamyonunu çektirmediği (Preslenmediği) açıkça görülmektedir. Olayın iftira atmak amacı ile planlanmış olduğu görüntülerden acık bir şekilde anlaşılmaktadır. Atılan bu çirkin iftiraların tek amacı yaklaşan mahalli idareler yerel seçimlerden dolayı karalama yapmaktır. Çamur attılar, ama izi kalmayacak Çiçekdağlı hemşerilerim gerçekleri görmekte ve bilmektedir. Bu tür asılsız haberler ve iftiralar bizim çalışma şevkimizi arttıracak ve daha güzel projelere imza atmamıza vesile olacaktır. Bizler ‘’Yaradılanı Sev Yaradandan Ötürü ‘’ diyen Yunus Emre’nin torunlarıyız; biz ‘’ Kalbinde merhameti olmayanın Cennetİ yoktur’’ diyen Peygamberimizin Ümmetiyiz; biz ki sahipsiz sokak köpeklerini ve yavrularını belediye binamızda beslerken ve korurken böyle çirkin iftiralara maruz kalmaktayız. ’Bir dağın yerinden oynadığını işittiğinizde inanınız; fakat bir insanın tabiatını değiştirdiğini işittiğinizde ise inanmayanız’ sözünde de olduğu gibi bizleri tanıyan tanır, bilen bilir. Bu iftiraları atanların kişiliklerini de bilen bilir.”dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji