YouTube

  • DOLAR
    %-0,01
  • EURO
    %0,03
  • ALTIN
    %-0,07
  • BIST
    %-0,50
Belediye Meclisi toplandı

Belediye Meclisi toplandı

Yerköy Belediye Meclisi, gündeminde bulunan konuları görüşüp karara bağlamak üzere toplandı.
16092011meclisYerköy Belediye Meclis Salonu’nda Mehmet Coşkun başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, gündem maddelerinin yanı sıra; MHP Belediye meclis üyesi Eczacı Celaleddin Ahi ve arkadaşlarının verdiği önerge görüşüldü.
Belediye Meclis toplantısında MHP Belediye Meclis Üyesi Celaleddin Ahi, Belediye meclis üyesi olmalarına rağmen yapılan çalışmalardan ve verilen ihalelerden haberdar olmadıklarını bu yüzdende ilçe halkının sordukları sorulara cevap veremediklerini ifade etti.
Ahi meclis toplantısı ile ilgili Yerköy Gazetemize şu açıklamalarda bulundu.
Ahi, “Belediye meclis üyesi olmamıza rağmen bizim bile bilgi sahibi olmadığımız, bu nedenle de vatandaşlarımıza cevap veya bilgi veremediğimiz bazı konular önergemizde yer almıştır.
Önergemizde; Belediye adına otopark ücreti alma ihalesi, su endeks yazma ihalesi, park ve bahçelerin işletme ihalesi, temizlik ihalesi gibi konuların açıklığa kavuşturulması için; bu ihalelerin kime, kaç yıllığına ve ne kadara verildiği sorularına cevap istenilmiştir.
Bu ihalelere dayanarak su endeksi yazan, otopark ücreti toplayan, temizlik hizmeti yapan kişilerin belediyemizle ilgisi olup olmadığı, bu kişilerin bu işlere uygun olup olmadıkları ve bu kişiler şirket mensubu iseler sigortalarının bu şirketçe yatıp yatmadığı gibi sorular sorulmuştur.
Yerköy’ün alt yapısıyla (kanalizasyon) ilgili ihalenin ikinci kez neden iptal edildiği ve bu ihalenin durumunun ne olduğu sorulmuştur.
MHP’li meclis üyeleri olarak verdiğimiz ve cevap istediğimiz bu sorularla ilgili önergemiz haklı ve yerinde bulunmuş; AKP’li meclis üyesi arkadaşların da desteğiyle oy birliğiyle kabul edilmiştir.
Buna göre Eylül ayının ilk Cuma günü yapılacak Belediye Meclis Toplantısında bu konularla ilgili olarak meclis üyelerimize bilgi verilecektir.
Yine bu toplantıda Gültepe Mahallemizde bulunan Huzur sokağının adı Şehit Erhan Ar sokağı olarak değiştirilmiştir. Belediye encümen üye seçiminde de yapılan gizli oylamada belediye encümenliğine Veysel Paşaoğlu ve Muharrem Bircan seçilmiştir.”dedi.
Haber: Yerköy Gazetesi
 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji