YouTube

  • DOLAR
    %0,15
  • EURO
    %-0,32
  • ALTIN
    %0,22
  • BIST
    %3,10
Yerköy Belediye meclisinden Azerbaycan'a tam destek

Yerköy Belediye meclisinden Azerbaycan'a tam destek

Yerköy Belediye Meclisi, Ermenistan’ın Azerbaycan’a saldırması üzerine devam eden çatışmalarla ilgili Azerbaycan’a desteğini açıkladı.

Yerköy Belediye Meclisi’nin Ekim ayı olağan toplantılarının ilk oturumu gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz başkanlığında gerçekleşen oturumda Azerbaycan’a destek mesajları verildi.

Toplantı salonunda gerçekleşen oturumda konuşan Başkanı Yılmaz “Azerbaycan’ın başlattığı haklı mücadelesini destekliyoruz, arkasındayız” dedi.

Meclis’te bulunan tüm siyasi partilerin Meclis üyelerinin ortak imzasıyla Azerbaycan’a destek verdiğini ifade eden Yılmaz, “Azerbaycan toprağı olan Yukarı Karabağ ve çevresini işgal eden ve bu girişimlerine bir yenisini daha eklemeye çalışan Ermenistan’ın, dost ve kardeş ülkemiz olan Azerbaycan’ a gerçekleştirdiği saldırıyı kınıyoruz.

Yapılan hain saldırılar sonucunda hayatını kaybeden tüm Şehitlerimize Allah’tan rahmet, Gazilerimize ise acil şifalar diliyoruz. Ermenistan’ın saldırgan tutumunu tekrar şiddetle kınıyor, Tek Millet iki Devlet olan Azerbaycan’ın ve Azerbaycanlı kardeşlerimizin yanında olduğumuzu Belediye Meclisince onaylıyoruz.”

Diğer yandan, partilerin grup sözcüleri ise yaptıkları konuşmalarla Azerbaycan’a desteklerini açıkladılar.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji