YouTube

  • DOLAR
    %0,11
  • EURO
    %-0,07
  • ALTIN
    %0,12
  • BIST
    %-0,05
Belediyeden 47 işçi görev yerlerine törenle gönderildi

Belediyeden 47 işçi görev yerlerine törenle gönderildi

     Yerköy Belediyesinde işçi statüsünde çalışan 47 kişi Milli Eğitim ve Emniyet Müdürlüğü bünyesinde çalışmak üzere Yerköy Belediye Başkanlığında ilişikleri kesilerek ayrıldılar.

31032011bldTürkiye genelinde belediyelerde norm kadro ve ihtiyaç fazlası olan işçiler 6111 sayılı kanunun 166. maddesi gereği, Emniyet ve Milli Eğitim personeli oldular.
Yerköy Belediye Başkanlığında norm kadro ve ihtiyaç fazlası olan 47 İşçi, geçtiğimiz haftadan itibaren yeni iş yerlerinde sosyal hak kaybına uğramadan çalışmaya başladılar.
Emniyet ve Milli Eğitim personeli olarak göreve atanan 47 işçi, Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu ve Başkan Yardımcısı Ali Haleplioğlu ile konferans salonunda ayrı ayrı görüşerek vedalaştılar.
Başkan Ağaoğlu, işçilere yaptığı konuşmada, “Göreve geldiğimiz günden beri söz verdiğim gibi geçmişten gelen maaşlarınızı düzenli aldınız. Bir yıl önce maaşlarınıza yüzde 50 zam yaptık hakkınızı helal edin. Yeni görevlerinizde başarılar diliyorum” dedi.
       Başkan Ağaoğlu ve Başkan Yardımcısı Ali Haleplioğlu Belediye memurları için önceden hazırlanan nakil belgelerini teslim ederek görevlerinde başarılar dilediler.
Haber : Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

  1. BAŞKANIM GOREVE GELDIĞINIZ GUNDEN BU TARAFA VERDİĞİNİZ HİZMETLER İÇİN ÇOK TEŞEKKUR EDERİZ. GURBETTE OLMAMA RAGMEN İLÇEMİN GELİŞMESINI ÇOK İSTİYORUM. YERKÖY’UN EN BUYUK SORUNU YOLLARIN BIR AN ÖNCE TAMAMLANMASIDIR. BAŞKANIMIZA BAŞARILAR

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji