YouTube

  • DOLAR
    %0,09
  • EURO
    %0,11
  • ALTIN
    %0,31
  • BIST
    %-0,50
Bereket Ekspresi 5 Temmuz’da Yerköy’de

Bereket Ekspresi 5 Temmuz’da Yerköy’de

Bayrampaşa Belediyesi tarafından Ramazan ayında yola çıkarılan “Bereket Ekspresi”  5 Temmuz’da Yerköy’de, Yozgat Valiliği ve Belediyesi tarafından yola çıkan Bozok Bereket Kervanı ile ortak iftar sofrası kuruyor.
kervan Vali Abdulkadir Yazıcı, Bayrampaşa Belediyesi’nin ‘Bereket Ekspresi’nin Anadolu’da da iftar sofraları oluşturacağını belirterek,” 1 Temmuz Salı günü İstanbul’dan hareket edecek Bereket Ekspresi,  Anadolu’nun 20 farklı noktasında iftar sofraları kuracak. Yozgat Valiliği ve Belediyesi olarak da Bozok Bereket Kervanı ile Bereket Ekspresi’nin ortak sofralarında 5 Temmuz’da Yerköy’de 6 Temmuz’da da Şefaatli’de vatandaşlarımızla birlikte iftar açacağız. Gönülleri birleştirecek, dostluğu ve kardeşliği pekiştirecek “Sınır tanımayan kardeşlik” projesi  ile ‘Bereket Ekspresi’ vatandaşlarımıza farklı bir Ramazan günü yaşatacak. Bayrampaşa Kaymakamlığı görevim  sırasında da Bereket Konvoyu projesi ile de pek çok Balkan ülkesinde soydaşlarımızla birlikte iftar açtık” dedi.
Bozok Bereket Kervanı ve Bereket Ekspresi’nin Yerköy ve Şefaatli programlarında Kuran-ı Kerim tilavetlerinin olacağını belirten Yazıcı, “Etkinlikte ilahiler söylenecek, çocuk oyunları sahnelenecek ve folklor gösterileri yapılacak. Bozok Bereket Kervanı’mızın programları ile de sahne performansları sergilenecek. Bu güzel programa bütün hemşerilerimizi bekliyoruz” dedi.
Bayrampaşa Belediyesi’nin Bereket Ekspresi, Ramazan ayı boyunca Anadolu’yu karış karış gezerek, toplam 100 bin kişiyi tren garlarında kuracağı iftar sofralarında bir araya getirmeyi hedeflemektedir” şeklinde konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji