YouTube

  • DOLAR
    %-0,13
  • EURO
    %0,39
  • ALTIN
    %0,37
  • BIST
    %-0,05
Bilal Şahin’den vefa örneği

Bilal Şahin’den vefa örneği

14062017kursankursu
Yozgat’lı Hayırsever İş Adamı Bilal Şahin, Yerköy ilçemizde H. İbrahim Bodur’un adını yaşatmak için Kuran Kursu için çalışma başlattı.
Kale Mahallesi Camii yanına temeli atılan Kuran Kursu’nun temel atma törenine, İlçe Kaymakamı Nevzat Şengök, Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
İlçe Müftülüğü tarafından 4-6 yaş arası çocukların eğitim göreceği Kuran kursunun temel atma töreninde konuşma yapan İlçe Müftüsü İbrahim Güneş, Hayırsever İş Adamı Bilal Şahin’in ilçeye Kuran Kurslarına ve çeşitli okullara yardımlarda bulunduğunu söyledi.
Güneş şu ifadelerde bulundu:
“Peygamber Efendimiz buyuruyor ki ‘Benden sonra size iki şey bırakıyorum. Birisi hazreti Kuran, diğeri benim sünnetim. Bunlara sarılarak yolunuza devam edin’ diyor. Yozgat’lı Hayırsever İş Adamı Bilal Şahin tarafından yaptırılacak olan ve Kale Seramik Çanakkale Kalebodur Seramik A.Ş. Başkanı Merhum Dr. İbrahim Bodur’un adı verilen Kuran Kursumuzda çocuklarımız hazreti Kuran-ı öğrenecek ve okuyacaklardır. Kuran kursumuz bittiğinde milli ve manevi değerlerine sahip örnek bir neslin yetişmesine vesile olacaktır. Bu güzel hizmete katkı sağlayan, emeğiyle, destek veren hayırsever iş adamı Bilal Şahin’e  teşekkür ederim” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji