YouTube

  • DOLAR
    %0,03
  • EURO
    %0,52
  • ALTIN
    %0,21
  • BIST
    %0,80
Bilim Çocuk Dergileri Öğrencilere Ulaştı

Bilim Çocuk Dergileri Öğrencilere Ulaştı

TÜBİTAK Bilim ve Toplum Hizmeti birimi tarafından gönderilen “Bilim Çocuk Dergisi”nin eski sayıları 80.Yıl Yerköy Ortaokulu altıncı sınıf öğrencilerine dağıtıldı
20112012bilimTÜBİTAK tarafından gönderilen “Bilim Çocuk Dergisi” Meraklı Minik, Bilim Çocuk ve Bilim Teknik Dergisi öğrencilere ücretsiz dağıtıldı.
80.Yıl Yerköy İlköğretim Okulu Fen ve Teknoloji Öğretmeni Sebahattin Bircan “ Yaklaşık bir hafta önce TÜBİTAK Bilim ve Toplum Hizmeti birimine dilekçe göndererek hem öğrencilerimizin bilgi ve teknolojiye olan meraklarını arttırmak hem de okulumuz kütüphanesine kaynak eser kazandırmak için kendilerinden kaynak kitap ve dergi talebinde bulunduk. Onlarda saolsunlar bizi kırmayıp 3 koli dergi gönderdiler. Bugün elimize ulaşan dergileri 6.sınıf öğrencilerimize dağıtarak bu dergileri okumalarını tavsiye ettik ” dedi.
Öğrencilerin dergileri aldıkları an ki sevinçlerinin görülmeye değer olduğunu ifade eden Bircan, “Umarım öğrencilerimiz bu dergilerden hedeflediğimiz şekilde faydalanır, modern ve büyük Türkiye’nin varlığını devam ettirmesinde aklı hür, vicdanı hür birer bireyler olarak kendilerini yetiştirip aktif rol alırlar.
Bugün yaklaşık yüz öğrencimize dağıttığımız Bilim Çocuk dergilerinin bugünün çocuğu fakat yarının büyüğü olacak öğrencilerimize hayatları boyunca faydalı olmasını diliyorum.” dedi.
Ayrıca duyarlılığından dolayı TÜBİTAK Bilim ve Toplum Hizmeti birimine teşekkür maili göndererek öğrencilerin fotoğraflarını paylaştıklarını vurgulayan Bircan, önümüzdeki günlerde bu tür etkinliklere devam edeceklerini belirtti.
Haber: Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
Bilim Teknik Eden Ki Nin

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji