YouTube

  • DOLAR
    %0,34
  • EURO
    %0,20
  • ALTIN
    %0,94
  • BIST
    %1,77
“Bilim Fuarı” Yerköylülerin beğenisi sunuldu

“Bilim Fuarı” Yerköylülerin beğenisi sunuldu

Yerköy Anadolu Öğretmen Lisesi Öğretmen ve Öğrencileri tarafından yıl içerisinde hazırlanan Tübütak destekli Bilim Fuarında 40 proje Yerköylülerin beğenisi çıktı.
24052013senlikYerköy Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan Tübütak destekli Bilim Fuarı, Yerköy istasyon meydanında sergilemeye başlandı.
Yerköy istasyon meydanında görücüye çıkan 40 eserin tanıtıldığı sergiyi ziyaret eden Yerköy İlçe Kaymakamı Bayram Gale, Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, öğretmen ve öğrencileri tebrik ettiler.
Yerköy İlçe Kaymakamı Bayram Gale, istasyon meydanında sergilenen eserlerin ilçe halkına tanıtılmasının gurur verici bir durum olduğunu ifade etti.
Emeği geçen herkese teşekkür eden Gale, “Yerköy Anadolu Öğretmen Lisesinin bu yıl ki Tübütak destekli Bilim Fuarının çadır kurularak ilçe halkına tanıtılması takdire şayan bir çalışmadır. Tübütak destekli bilim fuarında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize ve Tübütak’a verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz.”dedi.
Açılan bilim fuarında fizik, kimya, biyoloji, edebiyat branşlarının yer aldığını ifade eden Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, öğretmen ve öğrencilerin özverili çalışması neticesinde 40 projenin Yerköylülere sergilendiğinin mutlu ettiğini belirtti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji