YouTube

  • DOLAR
    %-0,13
  • EURO
    %0,39
  • ALTIN
    %0,37
  • BIST
    %-0,05
Bölge Trafik ekiplerinden ‘Evde kal’ ve ‘Hayat eve sığar’ çağrısı

Bölge Trafik ekiplerinden ‘Evde kal’ ve ‘Hayat eve sığar’ çağrısı

Yerköy Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği, Ankara-Yozgat ve Yozgat-Ankara yol güzergahlarına ‘Evde kal’ ve ‘Hayat eve sığar’ pankartları astı.
Yerköy Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği ekipleri, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında pankart asarak vatandaşlara uyarıda bulundu.
İstasyon Amiri Ramazan Mutlu ve Ömer Dönmez, koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında ‘Evde kal’ ve ‘Hayat eve sığar’ mesajları içeren pankartların yol boylarına takıldığını söyledi.
Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını konusunda herkesin daha duyarlı olması gerektiğini ifade eden istasyon Amiri Ramazan Mutlu ve Ömer Dönmez şu ifadelerde bulundular:
“Koronavirüs salgını nedeniyle yurt genelinde alınan önlemler kapsamında bizlerde vatandaşlarımızın daha duyarlı olmaları ve bilinçli olmaları için Ankara-Yozgat ve Yozgat-Ankara yol güzergahlarına ‘Evde kal’ ve ‘Hayat eve sığar’ şeklinde pankartlar yaptırdık. Türkiye’nin birçok ilinde ‘evde kal’ uygulamasına destek olmak ve vatandaşların evden çıkmama çağrılarına uyması için teşvik etmek bu uygulamayı yaptık” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji