YouTube

  • DOLAR
    %0,24
  • EURO
    %-0,14
  • ALTIN
    %1,05
  • BIST
    %2,62
Bozdağ, “Annem halen şokta”

Bozdağ, “Annem halen şokta”

Yerköy İlçemizde köpeklerin saldırısına uğrayan kadın halen şoktan kurtulamadı.
29092011kopeklerYerköy ilçesinde 7 gün önce başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan genç kadın, hala şoktan kurtulamadı.
Yerköy ilçemizde, evinden devlet hastanesindeki işe giderken Ayanoğlu Mahallesi Eski Cezaevi yanında başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan Selvi Bozdağ (47), yaşadığı şoku üzerinden atamadı.
Yerköy Devlet Hastanesi psikiyatri servisinde uyutularak tedavi gören Selvi Bozdağ`ın oğlu Bekir Bozdağ, 7 gün önce annesinin işe gelirken Ayanoğlu Mahallesi`nde 10-15 başıboş köpeğin saldırısına uğradığını belirterek, “Köpekler annemin sol kolunu ve vücudunun çeşitli yerlerini parçalamış. Annem vatandaşlar tarafından kurtarılıp ambulansa hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Annem uyandığında sürekli, “Köpekler saldırıyor” diye bağırıyor. Yerköy Devlet Hastanesinde tedavi gören annem doktor tarafından uyutularak tedavi edildi. Askerde kardeşim var. Annem uyurken de sürekli “asker” diye sayıklıyor” dedi.
Belediye ve Kaymakamlıktan şikâyetçi olduğunu ifade eden Bozdağ, “Özellikle belediyenin başıboş köpeklere karşı bir önlem alması gerekir. Annemin başına gelen bu olay bir başkasının da başına gelmesin.
Akşam olunca sokaklar başıboş köpeklerden geçilmiyor. Her tarafta köpek var. Bunun çaresine bir an önce bakılmalı. Bugün benim başıma gelen, yarin bir başkasının başına gelmeyeceği ne malum. Bu yüzdende ben hakkımı arıya cağım.” diye konuştu.
Haber: Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji