YouTube

  • DOLAR
    %0,34
  • EURO
    %0,20
  • ALTIN
    %0,58
  • BIST
    %-0,73
Bozdağ devreye girdi Yozgatlı Fırat Can Erciyas Türkiye’ye getirildi

Bozdağ devreye girdi Yozgatlı Fırat Can Erciyas Türkiye’ye getirildi

TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ’ın gayretleriyle Fransa’nın Lyon kentinde tedavi gören Yozgatlı Fırat Can Erciyas Sağlık Bakanlığı tarafından tahsis edilen ambulans uçakla Ankara Dr. Sami Ulus Kadın Doğum, Çocuk Sağlığı Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.

Geçtiğimiz yaz ayında Fransa’dan Türkiye’ye Gelen Yozgatlı Gurbetçi Aile Kocaeli de misafirlikteyken genç Fırat Can Erciyas geçirdiği talihsiz bir kaza sonucu kalbi durmuş ve hastanede yapılan müdahaleler sonucu yaşama döndürülmüştü. Beyin hücrelerinde ciddi hasar oluşmuştu

Genç Fırat Can’ın tedavisine Fransa’nın Lyon kentinde devam edilmekte iken Türkiye’de Kök Hücre Tedavisi imkanlarının daha gelişmiş olması sebebiyle ailenin isteği üzerine Türkiye’de tedavisine devam edilmesi için başvuruda bulundu. Saraykent Ak Parti İlçe Başkanı Necmettin Kaya’nın Ak Parti Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ’a iletmesi sonrası, Bozdağ konuyu Dış İşleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya aktardı. Fırat Can Erciyas Sağlık Bakanlığı tarafından tahsis edilen ambulans uçakla Fransa’nın Lyon Kentinden Ankara Dr. Sami Ulus Kadın Doğum, Çocuk Sağlığı Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanemizde tedavi altına alındı.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji