YouTube

  • DOLAR
    %0,20
  • EURO
    %-0,03
  • ALTIN
    %0,25
  • BIST
    %0,20
Bozdağ ve Ağaoğlu’ndan gazetemize ziyaret

Bozdağ ve Ağaoğlu’ndan gazetemize ziyaret

12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimlerinde İktidar Partisi AK Parti’nin Yozgat Milletvekili adayı olan AK Parti Grup Başkanvekili ve Yozgat Milletvekili birinci sıra adayı Bekir Bozdağ, Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, AK Parti İl Başkanı Fahri Açıkgöz, AK Parti İl Meclis Üyeleri, Gazetemiz sahibi Yakup Kayhan’ı makamında ziyaret ettiler.
13052011gazeteAK Parti Yozgat milletvekili adayları Yerköy ilçemizde çeşitli ziyarette bulundular. Esnafları tek tek gezen AK Parti Milletvekilleri, Gazetemiz Sahibi Yakup Kayhan’ı da makamında ziyaret ederek, gazetemiz sahibi Yakup Kayhan’la bir süre sohbet ettiler.
Gerçekleşen ziyarette gazetemize açıklamada bulunan AK Parti Yozgat Milletvekili Adayı Bekir Bozdağ, “2002 yılında AK Parti’nin iktidara geldiğini belirterek, halkın vermiş olduğu emaneti bugüne kadar yerine getirdiklerini ve sahip çıktıklarını vurgulayarak, halkımız 2007 seçimlerinde emaneti tekrar bize verdi, yetki verdi” ifadelerinde bulundu.
         Bizlerde bunu büyük bir gururla, büyük bir şerefle taşımaya devam edeceğiz diye konuştu. Yeni dönemde aynı gururla, aynı şerefle bu emaneti taşımaya devam edeceklerinin altını çizen Bozdağ, “Biz emanete hıyanet getirmedik. Biz hiçbir zaman meydanlarda söylediğimizi Ankara’da değişik söylemedik” dedi.
Bozdağ, “Hatırlanacağı üzerine 2000 yılında Cumhurbaşkanlığı seçimi vardı. Meclisten bir Cumhurbaşkanı seçilmesi gerekirken, siyaset dışı, siyaseti organize edenler veya siyaset dışı milletin iradesine hiza istikamet verenler, aday Sayın Sezer dediler, tüm siyasiler de aday yaptılar ve Cumhurbaşkanı seçtiler. Doğru mu? Sayın Sadi Somuncuoğlu’ nun da aday olduğu zaman MHP’den Aksaray Milletvekili Sayın Bakana Meclisin bahçesinde “Niye aday oldun?” dediler.
“Sen kim oluyorsun dediler. Töreyi uyguladılar, milletin emanetine sahip çıkanı meclisin bahçesinde dövdüler. Ve ceza aldı.
Cezayı alanlar da hapis yattı. Bakın 2007’de Cumhurbaşkanlığı seçimi vardı. Bizim milletimiz bize Cumhurbaşkanını seçme yetkisini verdi, dedik. Sizin emanetinizi paylaşmadık. Cumhurbaşkanı seçtik. Biz emanetimize sahip çıktık.”dedi.
Bekir Bozdağ, bizden önce asker düdük çaldığında, muhtıra geldiğinde şapkayı alanın gittiğini öne sürerek, herkes haddini ve hukukunu bilecek. Dolayısı ile bizler bu emanetin sahibiyiz. Bu emanete halel getirmeyiz, getirtmeyiz, dedik ve 27 Nisan Muhtırasını kaldırdık, çöpe attık, dedi.
Haber: Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

  1. Sayın Bozdağ Cumhurbaşkanını biz seçtik derken MHP nin hakkını niye teslim etmiyor ? MHP Meclise girmese idi Sayın Gül nasıl seçilecekti ? Bozdağ MHP ye çamur atayım derken kendi düştüğü durumu görmediğimizi zannediyor.Politika böyle bir şey demek ki…Selamlar.

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji