YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Bozdağ, Yerköy’de Nikah Şahitliği Yaptı

Bozdağ, Yerköy’de Nikah Şahitliği Yaptı

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Yerköy İlçesi Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu’nun oğlunun düğün töreninde nikah şahitliği yaptı.
10092013bozdagAnadolu Otelcik ve Turizm Meslek Lisesi Uygulama Otel’inde yapılan düğün töreninde, Enes Buğra Ağaoğlu ve Yeşim Yenilmez’in nikâh şahitliğini yapan Başbakan Yardımcısı Bozdağ, genç çifte Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 3 çocuk uyarısını hatırlattı.
Evliliğin kutsal bir birliktelik olduğunu ifade eden Bozdağ, “Sizler fahri şahitler olarak, bizler resmi şahitler olarak, Yenilmez ve Ağaoğlu ailelerinin çok değerli evlatlarının evliliklerine hep birlikte tanıklık ettik. Allah, hayırlı Uğurlu etsin diyorum. İki cihanda mutluluklar diliyorum. Dileğimiz, temennimiz bu evliliğin hayırlı evlatlarla süslenmesi, güzelliklerle dolması, helal kazanç ve bereketle beslenmesi, milletimizi yararlı nesiler yetiştirmesidir.” dedi.
Recep Tayyip Erdoğan’ın 3 çocuk tavsiyesini hatırlatan Bozdağ, “Ben de geçlerimize bu tavsiyeyi burada hatırlatmak istiyorum. Ne diyoruz 3 çocuk diyoruz. En az üç neden, onu da söylemek lazım. Şimdi derler ki büyüklerimiz bir olursa garip olur, iki olursa rakip olur, üç olursa denge olur ama dört de olursa bereket olur. İnşallah sağlıklı sıhhatli yavrularınız olur.
Ailenize, Yozgat’ımıza, milletimize ve ülkemize çok yararlı işlerde onlar rekabet içerisinde olur. Bunu önemsememiz lazım. Çünkü sizin gibi iyi yetişmiş yavrularımızın iyi evlatlar yetiştirmeleri ülkemizin, ailelerimizin en büyük Kazancı olacaktır. Ben tekrar ikinize mutluluklar diliyorum, iki cihan saadeti diliyorum.” temennisinde bulundu. Evlilik cüzdanını geline teslim eden Bozdağ, çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji