YouTube

  • DOLAR
    %0,34
  • EURO
    %0,34
  • ALTIN
    %1,00
  • BIST
    %1,77
Bozdağ: Yozgat ulaşımda çağ atlıyor

Bozdağ: Yozgat ulaşımda çağ atlıyor

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Anayasa Komisyonu Başkanı ve Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, Ankara-Kırıkkale-Yozgat-Sivas Yüksek Hızlı Treni, performans sürüşlerine bugün sabah itibariyle başlanıldığını belirterek, Yozgat’ın ulaşımda çağ atladığını söyledi.

Anayasa Komisyonu Başkanı Bekir Bozdağ, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; Yüksek Hızlı Tren ile Yozgat’ın,raydan güvenli,konforlu,ekonomik,kaliteli ve hızlı bir ulaşım imkanına kavuştuğunu vurgulayarak; bu büyük eseri Yozgat’a kazandıran başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Ulaştırma ve Altyapı Bakanları ile emeği geçen diğer bakanlara ve Ak Parti Yozgat milletvekillerine teşekkür etti.
Bozdağ, “Yüksek Hızlı Tren makinisti, “Haydi Bismillah”diyerek işe koyuldu.
Allah, kazasız yolculuklar nasip etsin.Hızlı,konforlu ve güvenli yolculuk için sona yaklaşıldı. Tünelin ucu göründü. Haydi hayırlısı. İnşallah bundan sonraki çalışmalar aksamaz, planlandığı şekil ve sürede tamamlanır. Ak Parti İktidarları döneminde,Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Yozgat’ımıza ve Yozgatlılara duyduğu muhabbetin ve saygının doğurduğu dev projelerle Yozgat ulaşımda çağ atlıyor.”dedi.
Bölünmüş yollar ile karayolunun,yüksek kalite ve standarda kavuştuğunu vurgulayan Bozdağ, “Yozgat Havaalanı inşaatı hızla devam ediyor.Yozgat havadan dünyaya,dünya da havadan Yozgat’a bağlanıyor. Yüksek Hızlı Tren ile de Yozgat’ımız,raydan güvenli,konforlu,ekonomik,kaliteli ve hızlı bir ulaşım imkanına kavuşuyor.
Bu büyük eserleri Yozgat’ımıza kazandıran başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlarımız ile emeği geçen diğer bakanlarımıza ve Ak Parti Yozgat milletvekillerimize ve Ak Parti’yi dua ve destekleriyle iktidara getiren vatandaşlarımıza ayrı ayrı şükranlarımızı sunuyoruz.”diye ifade etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji