YouTube

  • DOLAR
    %0,16
  • EURO
    %-0,26
  • ALTIN
    %0,21
  • BIST
    %0,59
Bozkurt, “Başbuğumuzu minnetle anıyoruz”

Bozkurt, “Başbuğumuzu minnetle anıyoruz”

MHP Yerköy İlçe Başkanı Aslan Bozkurt, Alpaslan Türkeş’in vefatının 16. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. 
04042013mhpMilliyetçi Hareket Partisi Yerköy İlçe Başkanı Aslan Bozkurt, Alparslan Türkeş’in hakka yürüyüşünün 16.yılında rahmet ve minnetle andıklarını belirtti.
Bozkurt, “Her zaman tam bağımsızlık fikrinin şiar edinilmesini vasiyet eden ve ‘Türklük bedenimiz, İslamiyet ruhumuzdur’ diyen rahmetli Başbuğumuz, bilge lider Alparslan Türkeş’i vefatının 16. yılında bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz” dedi.
Bozkurt yaptığı açıklamada, Türk Milleti’nin devletiyle vatanıyla hür ve bağımsız olarak kıyamete kadar yaşatılması ülküsünün yılmaz bir savunucusu olduğunu ifade etti.
Bozkurt, “Kurmay bir yönetici, imanlı bir Başbuğu olarak büyük hizmetler veren Alparslan Türkeş, içinde yaşadığımız modern işgal döneminde her zamankinden daha çok özlenen, fikirleri ve hareketi bugünlerde daha iyi anlaşılan bir bilge lider olarak Türk milleti tarafından minnetle, hasretle, rahmetle anıyoruz.
Hayatta olduğu süre içinde bütün varlığını ve mücadelesini Türk-İslam davasına adayan Rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in belli sistem içinde aksiyon haline getirdiği fikirler, bugün sadece bizim değil dünyada emperyalist ülkelerin tehdit ve kuşatması altındaki mazlum milletlerin kurtuluş yolundaki mücadelesine de ışık tutmuştur. .Kurmuş olduğu ülkü merkezlerinde bugün milyonlar Onun ülkülerinden, Onun ilkelerinden ilham alarak gelecekte kurulacak Büyük Türkiye’nin temelini oluşturmaktadır.
Başbuğun ektiği ülkü tohumları artık filizlenmiştir. 4 Nisan 1997 tarihinde aramızdan bedenen ayrılan Başbuğ, her an, nefes alış verişimizde bizlere yol başçı olmaktadır. Akıl yolu ile gerçekleştirdiği, hayalden uzak doktrinleri Türk’e rehberdir.
İçimizde Başbuğ sevgisi ve O’nun kararlığı, azmi, cesareti; kısaca yüreğimizde ve beynimizde “Başbuğ Türkeş şuuru” var oldukça Ülkücü Hareket de var olacak ve muhakkak “Başaracaktır” Bizde Milliyetçi Hareket Partisi Yerköy İlçe Teşkilatı olarak, başbuğumuzu hakka yürüyüşünün on altıncı yılında rahmet ve minnetle anıyor, mekanının cennet olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyoruz” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji