YouTube

  • DOLAR
    %0,02
  • EURO
    %0,24
  • ALTIN
    %0,60
  • BIST
    %-0,18
Bozkurt, “Hata Bir An Önce Düzeltilmeli”

Bozkurt, “Hata Bir An Önce Düzeltilmeli”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yerköy İlçe Başkanı Arslan Bozkurt,  Atatürk Bulvarı’nı ikiye bölerek Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ’ın isminin bulvara verilmesi tepki gösterdi.
02052013mhpMHP Yerköy İlçe Başkanı Arslan Bozkurt, MHP’li Belediye Meclisi Üyelerinden Bekir Bozdağ İsmine Ret ettiklerini ifade etti.
Yerköy Ayanoğlu, Haşim Kılıç, Hüyük, 60 Evler ve 100. Yıl Mahallelerinden geçmekte olan Atatürk Bulvarının Ulusal Adres Veri Tabanında numarantaj çalışmasının ayrı ayrı yapılması bahanesi gösterilerek Atatürk Bulvarının ikiye bölerek Bekir Bozdağ isminin verilmesini ret ettiklerini belirten MHP Yerköy İlçe Başkanı Arslan Bozkurt ve MHP’li Belediye Meclisi üyeleri yaptığı basın açıklamasında, “05 Nisan 2013 Tarihli Nisan ayı belediye meclis toplantısında alınan kararla Şel mevkiinden sanayi çıkışına kadar olan ve ilçemizde Atatürk Bulvarı olarak bilinen yerin adı Bekir Bozdağ Bulvarı olarak değiştirilmiştir.
Söz konusu toplantıda Hamam Caddesi olarak bilinen yerin adı da ilçemize yıllarca hizmeti geçmiş Sayın, Nafiz Faruk Erbaş’ın adı verilerek değiştirilmiştir.
Bu toplantıda Nafiz Faruk Erbaş olarak adı değiştirilen caddeyle ilgili meclis üyelerimize bilgi verilirken; Atatürk Bulvarı olan yerin adının Bekir Bozdağ Bulvarı olarak değiştirilmesi bilgisi toplantıda olan ve bu kararda olan dört meclis üyemize anlatılmamış, bilgi dahi verilmemiştir.
Kararın yazılı olarak ay sonunda ortaya çıkmasıyla ve yerel gazete de haber olmasıyla birlikte bu kararda imzası olan MHP Belediye Meclis Üyesi Veyis Paşaoğlu, İlyas Ünal, Osman Aşanboğa ve Metin Bağcı 29 Nisan 2013 tarihli dilekçeleriyle söz konusu karardan imzalarını çekmiştir.
AK Parti’li Belediye Başkanı bu Yerköy için bir ihtiyaçtı diyor. Acaba Yerköy için mi yoksa kendi siyasi istikbali için mi bu durum düşündürücüdür. İhtiyacı gidermenin tek yolu bu idi deniliyor. Soruyoruz şimdi Sayın Bekir Bozdağ’ın ilçemize hangi hizmet ve yatırımları olmuştur ki bu isim değişikliğine layık görülmüştür. Eğer bu değişimin illaki yapılması gerekiyorsa ilçemizde geçmişte ilçemize bir takım hizmetleri olan Belediye Başkanlığı yapmış değerli şahsiyetlerin herhangi birinin ismi verilebilirdi. Eğer ihtiyaçsa Bayrağı, Vatanı, Toprağı, Dini, Devleti için Doğu ve Güneydoğuda Pkk terör örgütü ile kahramanca çarpışan ve kanını döken canını veren otuz iki (32) tane şehit kardeşlerimizden birinin adı verilebilirdi.
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün adıyla özdeşleşen söz konusu bulvara açılım mimarlığı yapan, son günlerde bütün enerjisini Pkk’yla Kck’yla görüşmelere adayan, İmralı canisinin talimat ve taleplerini halka anlatmakla kendini görevli sayan Bekir Bozdağ’ın adının verilmesini asla kabul edemeyiz.”dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

  1. böyle izansızlık böyle vicdansızlık olamaz.neymiş efendim neye imza attıklarını bilmiyorlarmış.bu daha da kötü sizi oraya oturun diye göndermedik.sizin yaptığınız işi ilkokul öğrencisi bile yapar gelene geçene imza at.ya adam gibi kabullenin bilerek imza attık diye ya da bilmeden imza attıysanız istifa edin.zaten bilmeden herşeye imza atıyorsanız fazla söylenecek söz yok.bu demektir ki siz de akp li olmuşsunuz hayırlı olsun tüm yerköye…..

  2. Bu açıklama acizliğin itirafından başka bişey değildir. Yerköy gibi ülkücü camiada mihenk taşı insanlar yetiştirmiş bir ilçede böyle bir basiretsizlik kabul edilebilir birşey değildir. Bu düzeni kuran ve devamını isteyen insanlar sayesinde daha çok yumruklar yiyeceğiz. Parti küçük olsun ama bizim kontrolümüzde olsun diyenler sayesinde parti Yerköy de varlığı ile yokluğu belli olmayan bir sivil toplum kuruluşu haline gelmiştir. Yıllarca hizmet eden, bu işi bilen, yetişmiş insanlar dışlanıp kukla yönetimler kurulduğu müddetçe Yerköy de başarı beklemek hayaldir. İkinci bir mevzuuya gelince Meclis Üyelerinden Celalettin Ahi nerededir. Bu toplantılarda neden yoktur. Okumuş kendini yetiştirmiş biri olarak diğer meclis üyesi arkadaşlarını uyarması gerekmezmiydi. Üncümen listesinin belirlenmesi aşamasında büyük performans gösteren bu meclis üyeleri toplantıda aynı uyanıklığı neden gösterememişlerdir. Yetişmiş insanlar yerine falanca bölgenin oyunu getirsin kaygısıyla listeler düzenlenirse olacağı budur. Durum Akp içinde aynıdır. 15 kişilik mecliste 2 yada 3 kişi vardır işi bilen mevzuata hakim halkın hakkını koruyacak bilinçte insanlar. Gerisi fala bölgenin oyunu getirsin diye listeye yazılmış insanlar. Aslında çoğu da balondur o insanlar umulan oyu da hiç bir zaman getirmemiştir. Ezcümle bu zihniyetle Yerköyümüz gerilemeye devam edecektir. Doğruya doğru eğriye eğri diyecek insanları getirmedikçe görev başına bizim düzen böyle devam edecektir.

  3. ATATÜRKÜN isminin kaldırılması bozdağ adının verilmesi bununda encümen kararıyla olması o mhp li encümenlerinde evet oyu vermesi gayet doğal içinden bana ÜLKÜCÜ evet iddia ediyorum bir tane ülkücü söyleyin ben sözümü geri alıyorum ÜLKÜCÜ hakszlığa iradesini sonuna kadar kullanandır….sonrada kalkıp yok geri çektik yok şöyle oldu yok böyle oldu peki sayın bozkurt o encümenleri siz ve yönetiminiz seçmedimi diye soraralar adadama….ÜLKÜCÜ emir eri gibi herşeye meclis kararı alınırken hayra olmayan birşeyede el kaldırmaz ve kaldırmamalı!!!!!!!!!! ama maleseffff

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji