YouTube

  • DOLAR
    %0,01
  • EURO
    %0,20
  • ALTIN
    %0,18
  • BIST
    %-0,09
Bozkurt, “Kazanan MHP’dir”

Bozkurt, “Kazanan MHP’dir”

İlçe Kongresinde MHP İlçe Başkanı Seçilen Arslan Bozkurt, “Bu kongrenin kazananı ve kaybedeni yoktur. Kazanan Milliyetçi Hareket Partisidir” dedi
26012012bozkurtMHP Yerköy İlçe Başkanı Arslan Bozkurt, 22 Ocak 2012 tarihinde gerçekleşen seçimde tekrardan seçilmesinin ardından gazetemize çeşitli açıklamalarda bulundu.
İlçe Kongresinde MHP İlçe Başkanı Seçilen Arslan Bozkurt, Gazetemize yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.
Bozkurt, ”Bu kongrenin kazananı ve kaybedeni yoktur. Kazanan Milliyetçi Hareket Partisidir. Zaten seçime aday olarak giren, gerek benim yönetimime yazılı isimler, gerekse aday arkadaşımızın listesindeki isimler yıllardan beri partimiz için mücadele veren isimlerdir. Ve her biri bizim için çok çok kıymetlidir.
Bu nedenle kazanan MHP camiasıdır. Bu kongrede ağır kış şartlarına ve soğuğa rağmen bizleri yalnız bırakmayan tüm parti mensuplarımıza, salona gelerek bizlere onur veren Yerköylü hemşerilerimize ve Yozgat’ımızın değişik ilçe ve beldelerinden gelen ilçe başkanlarımıza, belde belediye başkanlarımıza, il başkanıma saygı ve şükranlarımı sunuyorum.
İlçe kongremize gelerek, Milliyetçi Hareket Partisi Camiasını ve Yerköylü hemşerilerimizi onurlandıran Genel Başkan Yardımcım ve Yozgat Milletvekilim Sadir Durmaz Beye, Şükranlarımı sunuyorum.
Yeni oluşan heyecanlı ve güçlü yönetim kadromuz bundan sonra Yerköy Siyasetinde daha etkili ve güçlü rol alacaktır.
Kongremizdeki birlik ve beraberliğin, önümüzdeki yerel ve genel seçimlerde MHP yi daha ileriye taşıyacağına inancım tamdır.”dedi.
Haber: Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

  1. Aman başkanım ilçe siyasetinde etkili olmayın!!! Bu zamana kadarki başkanlık döneminizde hiç resmi programa katıldığınızı görmedik o şekilde mi ilçe siyasetinde etkili olacaksınız??

  2. alp kardeşime saygılarımı sunuyorum teşkilatçın içinden geldiğim için sizin yorumunuz bıraz yersız
    ne kadar resmi program var alp kardeş hepsine çelenk gitmiştir yada ziyaretlerine gidilmiştir bu resmi programlara çelen göndermeyenler var yakında bu resmi programların kaldırılmasına katkı sağlayan partıler var aslan baskanı görünce kaçan devlet memurlar var bır baska partili aslan baskanın yanında görmesin diye bunlara yorum yazsak daha guzel olcak dıye dusunurum aslan bey bu sene kaç düğüne gitdi kaç kişinin cenazesıne katıldı kaç kişinin sorunlarını yetkılı yerlere bıldırdı haberınız varmı bilmiyorum
    bu teşkilatda olan kişi bunları yapar ve yapmak zorundadır dışardan görünennin bir de içi vardir birbirimize muhalafet olmaya gerek yok kazanan mhp kazanan sen ve aslan baskan derim

  3. kim yada kimler gelmiş hangi taraftan hiç önemi yok aslında. önemli olan memlekete ne kadar ne ölçüde katkı sağlamış. akp kurulana kadar yerköy mhp nin kalesiydi. çalışsın çalışmasın hizmet versin vermesin mhp çıkardı seçimlerden. bu yüzden beğenmediğimiz sorgun yozgatı dahi geçerken biz yerimizde saydık saymakla kalmadık geriledik. bir yerköylü olarak artık sadece sözde değil fiilen icraatları görmek istiyorum…

  4. veli bey görüşünüze saygı duyarım ancak bu şekilde ilçe siyasetinde etkili olamayız, bunu herkes çok iyi biliyo, çelenk göndermeyle bu işler bitmiyo kaç kişinin işini bitirmiş arslan başkan bu zamana kadar..diğer siyasileri bütün proğramlarda görüyoruz bi arslan başkan yok böyle yürümez bu iş..mhp yerköyde bitmek üzeredir..

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji