YouTube

  • DOLAR
    %-0,17
  • EURO
    %0,31
  • ALTIN
    %0,25
  • BIST
    %0,89
Bozok Üniversitesi öğrencileri Kutlu Doğum programında buluştu

Bozok Üniversitesi öğrencileri Kutlu Doğum programında buluştu

Bozok Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencileri Yerköy ilçesinde Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulu’ nu ziyaret ettiler. Adalet Meslek Yüksekokulu öğrencileri ile birlikte Peygamber Efendimizin dünyaya teşriflerinin 1445. Yıldönümü münasebetiyle Kutlu Doğum Haftası programı düzenlendi.
21042016kutludogumProgram kapsamında Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulu önünde öğrencilere gül suyu ikram edildi ve Kutlu Doğum helvası dağıtıldı.
“ İnsanlığı yüceltmek için Gelin Birlik Olalım ’’ temasıyla düzenlenen etkinlik Yerköy Molla Hüsrev Camii önünde devam etti. Öğle namazı sonrası vatandaşlara ve cami cemaatine Kutlu Doğum Helvası dağıtımı gerçekleştirildi. Öğrenciler, Bozok Üniversitesi tarafından her yıl geleneksel olarak Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinin büyük bir coşkuyla kutlandığını hatırlatarak, “Bizler de üniversite öğrencileri olarak, yolumuzun rehberi gençliğin yegâne önderi olan Hz Muhammed (s.a.v) tanımak, tanıtma ve yaşamak için, bir nebze de olsa katkıda bulunmak için Yerköy ilçemizde Kutlu Doğum etkinliği düzenliyoruz” denildi.
Yerköy’ de  “ Dostluk ve Kardeşlik Maçı ”
Kutlu Doğum Haftası anısına Bozok Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Futbol Takımı ile Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulu Futbol Takımı arasında Yerköy İlçe Stadyumunda “dostluk ve kardeşlik maçı ” oynandı. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Futbol Takımının 2 – 0 üstünlüğü ile sona eren maç sonunda Okul idarecileri, futbolcular ve öğrenciler hatıra fotoğrafı çektirdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji